Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 20.10.2009 22:35:50
Ilhana RR
- Libero sampon za bebe - gumena prostirka za kupatilo - Arlini prozivodi - zato sto danci podrzavaju sve sto je porotiv muslimana - flasice za bebe iz koje se moze prosuti =)
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 20.10.2009 22:49:26
delfin
da se i ja ubacim: - gumeni prostirači za kupatilo, -plastična okapnica za sušđe, imam mašinu i netrebami, samo skupljam suđe po njoj ismeta mi. raid za komarce, nema efekta -vafli i roalti talijanskih proizbođača - bljak, bačene pare - mm bi rekao tefal tava, jer mu se nikako nesviđa meso iz tefal tave. tek je neki dan skontao da kod punice i svekija je bolje meso jer nije iz tefalove tave i tako mu je krivo što se 4 godine "patio" . E sad sam morala kupiti onu plavu za njega - Dm šamponi za plavu kosu - Avonove kupke - Oriflame parfemi i ima svašta još dok mi naumpadne
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 31.10.2009 17:38:47
ena23
Iz robota bilo sta... krevet tamo kupila, poceo skripati, onu plasticnu kantu i mop u kompletu- puklo o no od plastike gdje se mop ocjedi, ono plasticno za pranje prozora- otpala spuzva... Robot- nikad i ni za kakve pare. Eto im sad
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 31.10.2009 22:14:27
Anoniman
-freshmatic ( to vam je ono čudo što samo ispušta miris kako ga podesiš)-manipara bezveze -također i oni mirisi što se stavljaju u utičnicu (ubiše, prejaki i kad su na 0) -Itisoni (lijepe sve na sebe -bar ove koje ja imam u kuhinji) -definitivno gumena prostirka (utvrdila to još kod mame dok sam bila djevojka -vječito mokra) za sad toliko dok se još sjetim
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 1.11.2009 9:58:08
Dida79
IZVORNA PORUKA: ena23
Iz robota bilo sta... krevet tamo kupila, poceo skripati, onu plasticnu kantu i mop u kompletu- puklo o no od plastike gdje se mop ocjedi, ono plasticno za pranje prozora- otpala spuzva... Robot- nikad i ni za kakve pare. Eto im sad
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 27.11.2009 15:09:41
jabuka28
prostirka gumena u kupatilo miris za sobu sto se zaljepi, da stoji i sprejas kineska roba sto smrdi... kineske igracke sto kostaju malo para pa se pokvare isti dan.... tapete jedna zavidna,nesigurna komsinica tracara....
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 1.12.2009 21:17:12
Doraa
Puno toga ali za početak ću reći "moderne" sečije bez naslona na dvosjedu- katastrofa! Uvijek iz kulture moram ja trudna na tabure jer nema dovoljno mjesta za troje širih da sjednu!