Neca xxx -> RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) (28.8.2013 23:25:43)
|
IZVORNA PORUKA: mikyca1 IZVORNA PORUKA: Neca xxx IZVORNA PORUKA: damma IZVORNA PORUKA: Lilly Male kante za smece i to one rostfrei! Stalno se prljaju i stalno ih moras brisati. Jedna tackica i izgledaju strasno, kvare opsti izgled prostorije[sm=hudicek1.gif] ja je taman planirala uzet kad odem sledeci put u nabavku. u kupatilu mi bila plasticna pa pukla i kontam sad cu rostfreinu. odgodjeno.... Imam ja jedan fazon kada su u pitanju te kante. Imam i ja jednu vecu u kuhinji, ali mi se stalno prljala. kapne kapljica vode i ja onda to moram da cistim. ali nisam htjela da je zamijenim jer mi se plasticnaa kanta za smece nikako nije uklapala u kuhinju. i ja lijepo kupim onu foliju za stakla. znate onu poluprozirnu, samoljepljivu sto izglleda kao vitraz. i fino izrezem krug malo veci od poklopca kante i oblijepim poklopac. i onda jos zalijepim jednu trakicu te folije i preko kante. i problem rijesen. ja imam finu kantu koja je sada jos ljepsa, a posto je ta folija sarena, vise se ne vidi svaka najmanja flekica. Pokusajte. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Neca xxx mene zanima gdje si kupila tu foliju? Kupila sam je u Sentadi. Prodavnica se prije zvala Primus Balkan, ne znam da li se i sada tako zove, jer su nesto mijenjali. A mozes naci ovu foliju i Obiju, Penny i slicnim prodavnicama. Nije ni skupa, oko 3-4 KM/metar.
|
|
|
|