Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 10.11.2011 13:25:05
mala87
IZVORNA PORUKA: vila_7
IZVORNA PORUKA: pauza
IZVORNA PORUKA: sabinos
i persil tecni deterdzent,bezveze
a zar sve zenice ne preporucuju njega kao najbolji za pranje robice za bebe on + chicco omeksivac??? ili sam ja polupala loncice??
meni je Persil odlican i to ga koristim bez omeksivaca! nekad njega , nekad Perwoll, a sljedeci put cu MERIX probati! I svaki mi lijepo mirise bez omeksivaca
i ja koristim persil ali sam jednom prilikom uzela bila neka akcija kupis jedan i drugi dobijes u pola cijene i ja reko da kupim .................a onaj mali sto mi je dosao kao pola gratis smrdi kao na zapaljenu plastiku .................. sad ne znam sta je pisalo tacno na njemu jer sam ga poklonila
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 10.11.2011 22:00:43
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: damma
IZVORNA PORUKA: Lilly
Male kante za smece i to one rostfrei! Stalno se prljaju i stalno ih moras brisati. Jedna tackica i izgledaju strasno, kvare opsti izgled prostorije
ja je taman planirala uzet kad odem sledeci put u nabavku. u kupatilu mi bila plasticna pa pukla i kontam sad cu rostfreinu. odgodjeno....
Imam ja jedan fazon kada su u pitanju te kante. Imam i ja jednu vecu u kuhinji, ali mi se stalno prljala. kapne kapljica vode i ja onda to moram da cistim. ali nisam htjela da je zamijenim jer mi se plasticnaa kanta za smece nikako nije uklapala u kuhinju. i ja lijepo kupim onu foliju za stakla. znate onu poluprozirnu, samoljepljivu sto izglleda kao vitraz. i fino izrezem krug malo veci od poklopca kante i oblijepim poklopac. i onda jos zalijepim jednu trakicu te folije i preko kante. i problem rijesen. ja imam finu kantu koja je sada jos ljepsa, a posto je ta folija sarena, vise se ne vidi svaka najmanja flekica. Pokusajte.
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 5.12.2011 15:25:33
elmaL
IZVORNA PORUKA: Iman83
Mikado šampinjoni u konzervi....našla dlaku u njima...duuuuugguuuuuu crnu dlaku
Ni u mojoj definitivno, koristila ih mozda dva puta jer nije bilo svjezih kupiti, kiseli su mi i imaju vrlo cudan okus
Dodala bih jos: -ugaoni namjestaj ( iako nam je sadasnji ugao vrlo udoban, i za spavanje jer se razvlaci, ima gubitak prostora, uvijek ima prazno mjesto koje se ne moze popuniti, ono u cosku, jedva cekam trosjed dvosjed-bez fotelje a i lakse je rasporediti u dnevnom) -truleks ( u zadnje vrijeme mi se vrlo brzo usmrdi ne znam zasto i stalno ih mijenjam, sad cu uzeti neke krpe tanje kao za brisanje, koje cu moci i u masini oprati) - majica koja nije pamucna
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 5.12.2011 15:52:27
mamajednogdjecaka
Dodala bih jos: -ugaoni namjestaj ( iako nam je sadasnji ugao vrlo udoban, i za spavanje jer se razvlaci, ima gubitak prostora, uvijek ima prazno mjesto koje se ne moze popuniti, ono u cosku, jedva cekam trosjed dvosjed-bez fotelje a i lakse je rasporediti u dnevnom) -truleks ( u zadnje vrijeme mi se vrlo brzo usmrdi ne znam zasto i stalno ih mijenjam, sad cu uzeti neke krpe tanje kao za brisanje, koje cu moci i u masini oprati) - majica koja nije pamucna
[/quote] Slazem se sa tobom,a sto se tice truleksa (mada je on po meni nehigijenska krpa totalno) mozess ga otkuhati i bit ce cist i mirisan.Ja ih inace koristim samo u wc-u i poslije svakog koristenja ga otkuhavam i ne smrdi.
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 6.12.2011 17:16:15
Ilhana RR
Skupi prasak za pranje vesa... nedavno mi muz kupio "pogresan" prasak za ves tako da sam sve ponovo morala prati... hvala Bogu te postoji marka Spar =)
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 6.12.2011 17:19:54
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Skupi prasak za pranje vesa... nedavno mi muz kupio "pogresan" prasak za ves tako da sam sve ponovo morala prati... hvala Bogu te postoji marka Spar =)
koji ti je to deterdjent? o ostalome tenk inte,mozda nisam dobro napisala ali sam sigurna da znas sta mislim i na sta
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 6.12.2011 17:21:49
Ilhana RR
Ariel uzeo on... sve ostale tackice po haljinama, jedva isprano... a Spar sto imas u Ö&B je predobar, ja jednom uzela da probam i fenomenalan je a 9:90 kr ti je kilo ;)
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 6.12.2011 17:26:47
mersiha 77
ma joj draga za mene je OB daleko jer nemam auto da dodjem do njega a autobusi ne idu tamo tako da mogu samo sanjati dok ne polozim vozacki ponovo jeli to za bijelo ili sareno?neupratih
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 6.12.2011 17:28:25
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
ma joj draga za mene je OB daleko jer nemam auto da dodjem do njega a autobusi ne idu tamo tako da mogu samo sanjati dok ne polozim vozacki ponovo jeli to za bijelo ili sareno?neupratih
Ma ovaj bio za sareni, srecom nije uzeo i za bijeli... samo bi bile bacene pare jer sam odma bacila kesu...
a ima u nekim MAXI/Kvantum i u pojedinim Willys i Netto nekad.... pogledaj, SPAR pise na njima... imaju i za sareni i za bijeli =)
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 15.8.2013 1:04:16
Lilly
IZVORNA PORUKA: ena23
nista iz Bagatele. kad smo se tek doselili uzela kod njih dva jastuka za goste. medjutim, stvarno su bili debeli i nijedni mi gosti na njima nisu htjeli spavati pa neki dan odlucih da izvadim malo spuzve iz njih da ih poravnam. otvorih ja punjenje kad imam sta vidjeti
kako su ih punili valjda vec koristenim spuzvama medju komadicima spuzve sve dlake ko zna kojih ljudi... ma povraca mi se kad se samo setim. jos mi djete jedno vrjeme na tom jednom jastuku spavalo
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 15.8.2013 8:30:12
Mirkica
jel se broje i ljudi ili samo predmeti ???? :)