Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ovo su mi čajevi da mi onaj tvoj test o stresu bude oko 7-8
Zna li neko gdje se moze kupiti turski caj, onaj crvenkasti i vjerovatno mi treba posebna posudica za pravljenje, to sam nesto cula ali ne znam kako se pravi. Prije par godina kupili u Istanbulu set prelijpih casa za caj pa da ih upotijebim, nesto mi bezzze naliti u njih caj iz kesice , imamo i nargilu i bas super ugodjaj orijentalnih krajeva
čuj čaj za ljubavnike..pa šta ti bude nakon tog čaja...a jel mogu piti taj čaj s mužem jer nemam ljubavnika ..baš me interesuje kakav je to čaj.. ja na poslu po cijeli dan pijem neke čajeve..ma kakav god meni je dobar samo nek mi niko ne donosi brusnicu sa mentom onu franckovu
Zna li neko gdje se moze kupiti turski caj, onaj crvenkasti i vjerovatno mi treba posebna posudica za pravljenje, to sam nesto cula ali ne znam kako se pravi. Prije par godina kupili u Istanbulu set prelijpih casa za caj pa da ih upotijebim, nesto mi bezzze naliti u njih caj iz kesice , imamo i nargilu i bas super ugodjaj orijentalnih krajeva
Ne znam gdje se ovdje moze kupiti, mm ga svakodnevno koristi, trenutno nam je pri kraju, mi g donosimo iz Sk gdje zive njegovi, jako je ukusan i jak, sigurno si probala, a trebaju ti dna cajnika jedan manji i jedan veci, u jednom ide voda samo koja vrije a na njemu manji cajnik gdje ide caj i tako se kuha najmanje pola sata, sto duze to bolje i jace, ako si ljubitelj mogu ti ja donijeti jer svakako cu nama uzimati u Mk, ako si za samo reci
Ne znam gdje se ovdje moze kupiti, mm ga svakodnevno koristi, trenutno nam je pri kraju, mi g donosimo iz Sk gdje zive njegovi, jako je ukusan i jak, sigurno si probala, a trebaju ti dna cajnika jedan manji i jedan veci, u jednom ide voda samo koja vrije a na njemu manji cajnik gdje ide caj i tako se kuha najmanje pola sata, sto duze to bolje i jace, ako si ljubitelj mogu ti ja donijeti jer svakako cu nama uzimati u Mk, ako si za samo reci
e stvarno si srce, ako se sjetis i ako ti ne bude tesko uzmi i za mene jedno pakovanje, kad se vratite samo javi na PP i eto mene , hvala