Niobe -> RE: Da li da ga ostavim? (15.11.2009 14:03:02)
|
IZVORNA PORUKA: fatimica09 nerkice draga kako si danas....ma izvini ako sam ja bila gruba sinoc, mene je to stvarno potreslo, ma jos sam u soku....i stvarno sam ti rekla ono prvo sto mi je palo na pamet, sto bih ja, ti opet najbolje znas.....samo da znas da sam cijelo vrijeme nekako mislila kako je tebi, kako je toj lutkici sto je nosis, koja te treba.... Ja sam mila moja, kao i Mirkica, izgubila bebu u 9.mj. nakon idealne trudnoce, ni sada ne znam sta je uzrok bio tom infarktu posteljice, ali na netu kazu, a i dr. da je uzrok ili veliki udarac ili neki jaki stres.....kod mene nije se desilo nista od toga, znam da je sudbina, ali sam sinoc odmah pomislila, ne dao Bog da sam dozivjela nesto kao ti...sta bi tek onda bilo....Mila zato se cuvaj, misli na svoju princezu jernista se ne moze porediti sa bolom ne daj Boze....koji smo Mirkica i ja osjetile...NISTA....vjeruj. Ja ti zelim svu srecu ovog svijeta, pomogla bih ti sve sto je u mojoj moci i ako mislis da mogu nesto slobodno se javi! Samo cuvaj svoju princezu, vidjeces aBd kad se porodis, kad je zagrlis, kad te pogleda....svi problemi ovog svijeta ce biti beznacajni, sve ce pasti u vodu! Ima taj neki trenutak kad je vidis....koji ce te promijeniti zauvijek i znaces da ima nesto, u stvari neko zbog koga ces biti u stanju dohvatiti zvijezde i pogaziti sve ispred sebe...za njeno dobro! Ovo bih potpisala. Međutim, ne mogu da shvatim da neke od vas smatraju da se ovako nesto moze opravdati.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Opravdanja nema, po meni je ovo crno da crnje ne moze. Ok, oprostiti mu mozda moze, ali opravdavajuci ga, vec oprastajuci grozotu koju je uradio, a vjerovatno ima namjeru i dalje raditi i radit ce dok god ne skonta da je prokuzen.
|
|
|
|