dinka -> RE: Prva trudnoca sa puno straha (31.10.2007 2:35:03)
|
cao zenske... evo ja sam novi korisnik ove predivne stranice koja mi puno toga govori i odgovara na mnoga pitanja. ja sam imala komlikovan slucaj... prije 4 dana imala sam uzasne bolove u dnu stomaka s desne strane i u desnoj nozi,toliko da nisam mogla stajati na nogama. (devet dana prije toga konstantno me je pratio smedji iscjedak)zatim je uslijedila i visoka temperatura i malaksalost. u hitnoj su me pregledali,ginekolog nasao cistu ali koje je nabrekla kao da ce puci,sedimentacija jako losa,leukociti uzas itd... hitno su me prebacili u bolnicu na operaciju slijepog crijeva. ali neki osjecaj koji vam opisati ne mogu i ne znam ,me je sprijecio,nisam dala da me operisu molila sam da potpisem i idem kuci. i tako i bi...na svoju odg odoh kuci da lezim i trpim bol. bilo me je strah ici pod noz tek tako,a imam i tu cistu i upalu slijepog crijeva,ko zna sta bi se desilo i sta bi nasli a pritom i izvadili da sam pristala. sutredan odlazim na detaljne preglede privatno u laboratorij gdje sam trazila test beta hcg, koji je cure moje pokazao pozitivno,tj iznos od 40,2. medjutim ultrazvuk niti vaginalni pregled ne pokazuje plod.vec danas se uduplao iznosi 90.62 sto pokazuje uredno duplanje...cista je pukla kao da je i bilo nije ali u meni zivi neki strah kao i u doktorima da se ne radi o vanmatericnoj trudnoci ili spontanom gdje jos uvijek u krvi ostaje hcg hormon. jos uvijek se plod ne vidi i zakazali su mi termin za 7 dana a evo ni spavat ne mogu do tada. najvise me plasi taj isjedak koji je bio prisutan donedavno ... ne znam ne mogu biti pametna,moja prva jako zeljena trudnoca,a svi me po doktorima plase sa tom vanmatericnom trudnocom. unaprijed hvala svima koji mi znaju reci nesto o ovome,ili su imali slican slucaj ili culi. hvala svima... ljubim vas sve p.s. ako beta hcg iznosi 90,62 koja bi to mogla sedmica biti trudnoce
|
|
|
|