Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne znam da li se ova anonimna zeza ali njen muz je ocito neki "parajlija"
Ako cemo iskreno, lakse je lezati i siriti noge, pa i nositi dijete nego ici svaki dan na posao i jos uz to misliti hoce li ti plata pokriti sve troskove
Anonimnoj savjetujem zato da se opusti, uziva, radja djecu...A naravno i da dobro iskoristi tu novcanu nagradu A sto se tice broja djece pa i moj kaze da mu je dosta
ja bi najradije 4 imala al bi garant nedje usput umrla, obaveze bi me smlatile, da ne radim rodila bi ja 4 al vako radim, pa obdaniste, pa privikavanje, pa odsutsvo s posla .... ma ne mogu da stignem ni sa jednim sve ovako sam sami si rekla, rodi troje, eto
Prije nego sam rodila Nemirka ja sam želejela 2 mm 4, našli se na 3. Sad je moja želja 4, muž bi 2 eventualno 3 a biće kako Bog da. A anonimna je možda već u poodmakloj trudnoći, možda čak pred porod žalila se 12.10.2009
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Nakon ovog poroda iako je bio dug i tezak ipak kaze da bi Jos 3-4 i Jos kad pogleda naseg andjela kaze da nema nista ljepse na svijetu nego biti roditelj
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Moj muž se nikad nije izjasnio po tom pitanju,kaže onoliko koliko ih Bog da...ali ja ne mogu vala biti a da o tom ne razmišljam,2 ili 3,znači mooožda još jedno nekad kasnije,ako mi ostane koji živac u komadu dok ovo dvoje odhranim