DM -> RE: Nekvalitetno mlijeko (12.10.2009 23:11:48)
|
e, Meli(ili ko je već postavio ono prvo pitanje-izgubila sam se u čitanju) Moj savjet ti je (majka koja već 4 mj doji)da ne odustaješ od sike i ni u kom slučaju ne uvodiš flašicu! Dojim već,hvalaBogu 4 mj,ali ni jedan dan nisam bila opuštena i smirena ,svaki naredni podoj sam se pitala da li mu imam šta dati;a i pored svegatoga (kako sam starije dijete dojila vrlo kratko) sam imala milion problema-3 mjeseca konstantne borbe,prvo sa temperaturom,pa njegovim ne čestim, nego prečestim dojenjem,pa zastoji, pa umalo da prekinem i dojiti,ali ni ja ni moj bebač,ni moj Mm nismo odustajali-borili smo se do iznemoglosti-rezultat.moja beba još uvijek isključivo doji i fino napreduje! ako živiš u Sa toplo preporučam Azru(neka vrsta privatne patronažne) koja mi je jako pomogla,čak i onda kadasam mislila da sam ostala bez mlijeka! Dakle-pusti ga da doji koliko hoće i kad god hoće;jednu dojku daji unutar2-3 sata(tj. po nakoliko puta istu u tom vrem.intervalu) i biće aBda sve u redu1 Moj od 4 mj i danas zna biti na siki po pola sata,ali nije me briga,važno je da siki pa kako god!!!!!
|
|
|
|