frankfurt -> RE: tarik kubura iz kaknja (2.12.2009 22:24:37)
|
Lijepo je sto je internet danas dostupan mnogima, samo je steta sto ga neki ne znaju koristiti i ne znaju cemu on sluzi.Nije to za mahaluse da sire lokalne, malogradjanske traceve rekla-kazala.Inteligencija ga koristi za za prosirivanje opsteg znanja i obavljnje licnih administrativnih poslova... Prvo na vas komentar da je djecak bio te veceri prisutan na humanitarnom koncertu je tacno.Karcinom nije gripa- ne boli, nema visoke temperature, niti drugih smetnji- pacijent nema potrebe a nije ni pozeljno da lezi i miruje ( toliko s medicinske strane) Drugo da je majka bila obucena poput kurve (nije moj rijecnik, sam vas citiram9Za tu informaciju nabavite evropso izdanje Dnevnog Avaza od 27.11. , tamo je cijela stranica posvecena toj veceri , sa par fotografija pa izvoli sama procijeniti situaciju.(kad vec nisi prisustvovala, a bolje si od prisutnih informisana) Tu vece je posebno podrazao i pomogao njenoj realizaciji licno konzul iz Stutgarta, koji je i sam bio prisutan ( sta je pio zna sigurno tvoj izvor informacija Reci doticnoj da je u njemackim krugovim dobro poznato ko je ona ( nemam je namjeru javno prozivati) i da je krajnje vrijeme da potrazi strucnu pomoc - njena ljubomora je vec hronican slucaj.U svakom slucaju treba toj bolesnoj osobi cestitati sto vas je uvukla u njene prljave igre, pa je sakrivena iza vas iznijela javno svoju podmuklu mrznju prema jadnoj djecakovoj majci. Da li ste i jednog momenta razmisljali o majci tog djeteta i o njemu uopste prije nego sto ste takve grozote pisali, pa vam nije bilo dosta vec ste u sledecem javljanju to kategoricki i potvrdili. Imate li vi uopste grize savjesti, kojoj vrsti zivih bica vi pripadate? Za sve ostale majke na portalu, Tarik je dobro podnio i drugu Chemotherapiju, sledeca je za 20 dana.Licno profesor na klinici je zadovoljan rezultatima poslije prve terapije, vec se vide pomaci u lijecenju. Za sve u Njemackoj koji zele pomoci malom Tariku SPENDENKONTO glasi: Konto Uniklinik Frankfurt 379 999 Bankleizahl 500 502 01 Kreditinstitut Frankfurter Sparkasse Verw.-Zweck 8285015 Tarik Kubura geb.07.09.94
|
|
|
|