mišur -> RE: Kad prestanu da nose pelene (13.1.2011 17:54:43)
|
Mi smo sa odvikavanjem počeli kad je Luka imao 25 mjeseci, tačnije kad se Ana rodila, pa je mm bio kod kuće i mogli smo to zajedničkim snagama [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] odmah je skontao kako da piški, tako da smo brzo skinuli pelenu, osim za spavanje. Još uvijek je nosi kad spava preko dana i naveče, ali ne znam ni kako da je skinemo jer bude prepuna, posebno u toku noći. probala sam i da ga ostavim bez pelene, ali već poslije 2 sata je sav mokar koliko se upiški. Čekam da mm bude imao par slobodnih dana pa da ga počenmo dizati po noći da piški, jer ne mogu sama zbog druge bebe. Mi imamo drugi veći problem, a to je kakenje. Još kaki samo u pelenu, tutu neće nikako, ni na šolju, a već dva puta smo imali faze kad je odbijao da kaki, pa je trpio i po 7 dana. Jedva smo to regulisali... Za sada smo pustili tako, pa se nadam da će se i to vremenom regulisati. Sad u martu kreće u vrtić, i nadam se da ćemo konačno baciti pelene, kad vidi kako to druga djeca rade.
|
|
|
|