bubuli -> RE: Da li volite da budete trudne??? (11.10.2009 15:56:01)
|
ruku na srce nemogu reci da aman uzivam... nisam uopste ovako zamisljala svoju trudnocu al sta bi Boze moj... na pocetku,mucnine,pospanost,nadutost,bole grudi,uzela godisnji jer smo selili...pa nisam imala ni volje ni snage nesto bas sredjivati stan.. ehh taman se smjestili,prodjose mucnine al dodjose bolovi i sa 12 sedmica na strogo mirovanje a o povratku na posao samo da sanjam-iako sam ja milila raditi do kad budem mogla u smjeni pa preci u prvu smjenu i polako... svaka kontrola nesto novo mi kazu:dvojke pa nisu,miom imam pa nemam,bolovi,otvaram se,hoce serklazu pa nece,doktorica slomi ruku pa ja morala preci drugom doktoru,onda niskolezeca posteljica koja se popela al je beba sad nisko... super mi je kad osjetim svoju bebu,kad me gura,lupa,jedva cekam da je vidim i to je plod nase ljubavi... kao dijete razvedenih roditelja gledat cu da mom djetetu nista nefali i da budem sto bolja mama... molim Boga da je rodim na vrijeme i da sve bude kako treba... sve bude i prodje al iskreno najiskrenije malo sam tuzna,malo razocarana da je islo sve ovako al kakvih trudnoca ima moja je opet super...
|
|
|
|