ruzicas_ta -> RE: Trudilice : vaše godine+godine braka (14.7.2011 17:30:55)
|
Evo i mene. 30 godina, mužu 31, sedam mjeseci pokušavamo. Jednom bila trudna, s dvadeset tjedana trudnoće imala spontani pobačaj, uslijed najvjerojatnije mioma na maternici. Do trudnoće je došlo normalnim putem. Nakon pobačaja sam dobila temperaturu te provela mjesec dana u bolnici na antibioticima. Temperatura je bila posljedica raspadanja mioma, barem sam toliko shvatila. Nekoliko mjeseci kasnije, kada se situacija smirila, u decembru 2009. laparoskopskim putem odstranjen mi je miom veličine cca. 7puta7 cm. Nakon operacije, koja je protekla u savršenom redu kazano nam je da nakon pola godine počnemo raditi na djetetu. Ja i muž čekali smo pola godine više nego što je doktor preporučio, jer nam je bio nužan i psihički oporavak. Na bebi smo počeli raditi u decembru 2010 i do danas se ništa ne dešava. Znači, nekih sedam-osam mjeseci aktivno radimo na djetetu a pozitivni test na trudnoću izostaje. Trebala dobiti jučer, nisam dobila, radila test negativan. Ciklus mi je 31 dan inače, prošli mjesec dobila dvanaesog, ovaj trebala trinaestog i ništa. Napuhnuta i nervozna
|
|
|
|