RE: Odjevanje/pokrivanje bebe jesen/zima (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

anđelo -> RE: Odjevanje/pokrivanje bebe jesen/zima (14.12.2012 10:13:12)

Mi mislili na planinu malo sutra na skijanje ,šta mislite da bebu ne prehladim....s tim da nismo nikako izlazili van kako je ovaj snijeg pao...sem neku noć u merkator ,a l to ne pikam jer smo iz kuće u auto iz auta u merkator....ž
pa kontam da mu to sutra ne bude nagla promjena?
šta mislite?

mamaibabo -> RE: Odjevanje/pokrivanje bebe jesen/zima (14.12.2012 10:17:04)

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: mamaibabo

neznam je prikladna tema al imam dilemu zelim izvesti svoju 8 mjesecnu bebu u set_nju i naravno na mene muz drvlje i kamenje,jesili ti normalna po ovakvom minusu.....[sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] a ja kontala malo vaan ubukla bih joj skafander al .....izvodite li vi svoje bebe po ovom minusu.....[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif]

Samo naprijed, pusti muza [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Skafander, sal+kapu+rukavice, cizmice i furajte....
Pa zamisli da cijelu zimu provedes u kuci [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

hahaha bas vam hvala na podrsci[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] super ma danas izlazimo pa makar i moja mrvica je navikla da je van jer ljeto i jesen smo bukvalno provli napolju,fakat bukvalno sad vidim da i njoj fali....idemo napolje....juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mamaibabo -> RE: Odjevanje/pokrivanje bebe jesen/zima (14.12.2012 10:19:03)

andello kazu sutra krano vrijeme i ja idemna plannu sutra,danas malo po mahali a sutra bjelasnica da obradujemo jetru..........[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ninuska -> RE: Odjevanje/pokrivanje bebe jesen/zima (14.12.2012 10:23:18)

IZVORNA PORUKA: mamaibabo

neznam je prikladna tema al imam dilemu zelim izvesti svoju 8 mjesecnu bebu u set_nju i naravno na mene muz drvlje i kamenje,jesili ti normalna po ovakvom minusu.....[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] a ja kontala malo vaan ubukla bih joj skafander al .....izvodite li vi svoje bebe po ovom minusu.....[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Slobodno izvedi. Samo je dobro umotaj i u setnju :). Ja sma rodila u septembru i izlazile smo zimi, znaci beba je bila stara neka 3 mjeseca. Znam kako ti je i ja sam ludila od kuce i jedva cekala da izadjem. MM je kao i tvj, ali nisam obracala paznju [sm=smiley36.gif]na to

hatepsut -> RE: Odjevanje/pokrivanje bebe jesen/zima (14.12.2012 10:26:07)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hato pa tvoja je skroz malesna bebica....

Do duse ,tek sad vidim da je beba koja hoce vani veca.Inace ja sam zato da se beba izvodi vani,ali ne kad je veliki minus.Izvedem i ja kad malo minus "popusti" ovako ne trazim vraga.vise jer je glizavo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]