istra09 -> RE: Prvo dijete poslije 35-e... (6.10.2009 14:20:22)
|
Hej, drage moje "zrele" mame, kako ste mi danas?[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Juče smo MM i ja našu djevojčicu vodili u DZ VRAZOVA na treću vakcinu, koju je super podnijela. Joj, tako se bojim tih vakcina..., ali eto sve ipak bude dobro. Pedijatrica nam je skrenula pažnju da se može pojaviti temperatura, ali sve je bilo super. Juče sam stalno zavirivala u njen krevetić, očekujući sa strepnjom neku reakciju, ali sam umjesto očekivanog dobijala samo pregršt slatkih, malih bebastih osmijeha. Njene velike plave okice su me sa čuđenjem posmatrale, kao da me pitaju "šta se dešava, što me tako gledaš"?![sm=smiley13.gif] Na rukici se kod uboda pojavilo malo crvenilo, pa sam danas stavila oblogicu voda + alkohol i već je bolje.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Stvarno su beskrajno medena ova naša djećica... pravi, čarobni, mali ljudi. [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] Kako vrijeme brzo prolazi... Naš bebać sutra puni 3 mjeseca... Bože, kao da sam je juče rodila... MM je danas na putu, a uskoro će mi doći roditelji da se malo nagledaju unučice. Sutra očekujem svekrvu, i tako to... Ljubim vas sve.[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|