Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E moja herka,rodi ti sebi i drugog princa,a ja nisam ni znala
Cestitke ponosnim roditeljima i malom braci,a novom bebachu veeelika dobrodoslica na ovaj svijet od Selene i Ivone Nadam se da nam se niste napatili i saljemo vam brdo pusa
Draga Herkice do srca ti cestitam na rodjenju jos jednog princa u tvom zivotu, da vam je ziv i zdrav i da ste mi sretni jos 100 godina....Sve najboljeeee.....Pusa!
Pa kad prije!?Cini mi se kao da smo nedavno sjedile u basti ispijale kavu kad si nam rekla da si trudna i to si mi pravo zgodna bila pa ja nisam ni pitala koliko jos do kraja . Ajme super!! Bas sam sretna radi tebe i novog bebaca, pusa oboma i jedna velika pusa starijem mirnom braci