regi
|
skorpija sam u horoskopu,one vaze kao izrazito ljubomorne. ok,bila sam ponekad,ali minorno,nisam scene pravila. mm nikad nije na interentu provodio vrijeme,sad ima profil na fb i prvi put za 6 godina naseg braka ,nastao je prvi problem koji je vezan za ljubomoru. popizdim na jednu curu,i to zato sto sam slucajno na fb nasla slike i komentare te slike,koju mi nije pomenuo jer je nebitna.i doista je bezze slika,ali ona mi smeta... bas smo par dana raspravljali o tome,pa je mene povrijedilo to sto je pokusavao mijenjati pasvord na fb,zasto ako ga znamo on i ja samo? ma,fb mi je donio problem koji nikad nisam imala ,niti sam ikada pravila ljubomorne scene. dakle,bila 2,sad 7 na skali! evo,vec je ta prica i zavrsena,ali vidite jos se na to vracam. a,kad bih vidjela poruke od bivse....uuuuuu,i ne pomisljam sta bih mu rekla! jos me dodatno frustrira jer on ni na sta ne reaguje, kao uvijek je hladan,nikad ni na koga ljubomoran....laze ili je takav tip? moze neko ne biti ljubomoran ako nekoga doista voli? :) fb