Lulu_
|
IZVORNA PORUKA: _mamica_10 IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Anoniman Drage moje posla ja na rr kad otvoren fp od mm i meni djavo ne dade mira pa ja malo procackam.I nadjem poruke u kojima se on dopisivao sa bivsom iz mladosti.U prvi mah me zamalo srce ne opali jer sam, kako sam na brzinu citala, razumjela da su se vidjali i da je nesto bilo kad je ona dolazila u Sa.Napisala ona " ne zalim ni za cim,bilo je lijepo" sam u prednosti.Sada sam se malo smirila,poruka se izgleda odnosila na tu njihovu vezu, a oni se nisu vidjeli 10-ak god jer ona zivi u Hr.Ali mi je opet krivo sto ju je trazio na fb kao prijatelja ,ne znam da li da mu kazem ja sam u prvi mah poludjela,htjela sam mu ostaviti otvorene poruke, da zna da sam vidjela,ali sam se predomislila.Zatim sam bila njenu sliku stavila na desktop,ali sam i to skinula. Kontam bolje mi je ovako da ne zna tada sa u prednosti.Ali ko ce se istrpiti evo drage moje ja i danas dumam o ovome,ne znam sta da radim Sreca da nisam ostavila otvorenu poruku ili njenu sliku,jer su nam dolazili rodjaci i odu za racunar da gledaju slike,jao koji bi blam bio da su nasli te por otvorene Mislila sam da ga mozda pitam otkud to da mu je ona prijatelj na fb,pa da onda provjerim da li ce izbrisati poruku.A ja sam dokazni materijal uredno kopirala Glupo mi pravo da zna da sam mu citala poruke,jer ne bi voljel da i on cita moje Znam da je glupost,ali sta bi vi uradile,HELLP PLEASE stavljam se u tvoju situaciju,ma ja bi poludila,sta on ima caskati s njom kako je njima bilo lijepo itd.Kako bi mu ja racunar razbila od glavu!uhhhhhhhhhhhhhhhhhh pitaj ti nju imal ona svogg muza???neka ganja njega
Naomih 27.03.2008 9.41 hm... I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
|