Ummuisa -> RE: Da li ste ljubomorne? (17.4.2009 10:31:09)
|
Rekla bih da nisam ljubomorna, ili da jesam u granicama normale... Jasno mi je da sve žene i muškarci imaju i vrline i mahane, a i to da se ukusi razlikuju... Pa ono što je meni lijepo drugome je ružno i sl. Nikad nisam bila ljubomorna ako neka žena ima npr. ljepšu kosu od moje, ako ima ovakvu ili onakvu figuru... Sigurna sam da će se za svaku ženu postoji muškarac koji smatra da je ona 'savršena' upravo takva kakva jeste,ne bi volio da je drugačije građe, možda mu se baš sviđa kod nje ono što se ni njoj samoj ne sviđa... Eh sad, ako bi primjetila da npr. mm privlači drugačiji tip žena od mene, tada bih mu otvorila vrata širom, pa nek sebi nađe koga god hoće, ali isto tako tražila bih da i mene ne vezuje brakom, i da mi samim tim uskraćuje mogućnost da se u mom životu pojavi onaj koji bi uživao u meni, ovakvoj kakva jesam, kao što on uživa u nekoj tamo ženskoj... Eto , to je kao primjer, koji hvala Bogu, još uvijek nema veze sa realnošću [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image].. Isto tako, moji stavovi bi se nekad mogli protumačiti kao ljubomora.. Ali, stvar je u tome da ja ne želim imati čovjeka pored sebe, koji će da blehne u druge žene ( ko tele u šarena vrata), da ih komentariše poput uličara, jer mi se od takvih tipova diže želudac.. To nema veze sa tim kako te žene izgledaju, nego s tim da se meni na takva muška ponašanja povraća, i to definitivno nije moj tip muškaraca..
|
|
|
|