Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 27.10.2009 12:01:45
mamilica
Hvala, drage moje, bas sam uzbudjena i pomijesane su mi emocije, srece, uzbudjenja, izazova, pomalo straha. Samo jos da dr potvrdi, narucit cu pregled za sutra.
Danas sam sretna iako je dan počeo vrlo stresno. Danas smo Iris radili nalaze krvi. Krvna slika dobra, a željezo u granicama normale, hvala Bogu. Još nam preostaje taj uz srca, pa da znamo na čemu smo. I na kraju da primimo i tu vakcinu. Eto, to je to.
Sretna sam jer se osjecam bolje nego jucer, sto imam snage da se smijem kad mi i nije bas do toga, jer imam zdravog sina koji je pravi anđeo i miran je i divan i jer se osjecam voljenom.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Danas sam sretna jer sam jutros ugledala crticu na testu za trudnocu. Da, drage moje, trudnaaaa sam
Cestitam! Zelim ti lijepih mjeseci, lagan porod i zdravu, slatku baby.
Cestitam !!!!!!!! Zelim ti ugodnih lepih, meseci, i jednu zdravu, i lepu bebicu . .............Danas sam srecna jer sam polozila dva testa: iz engleskog i anatomije
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
RE: Danas sam sretna jer... :) 10.11.2009 19:51:56
noaa
sretna sam jer je moj muz napokon shvatio da mu je jedini iskreni prijatelj njegova zena mislim znao je on to i prije al sad se to pokazalo,pale su maske