Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 19.10.2009 18:10:36
Leva
Danas sam sretna jer imam sedam folikula spremnih za inseminaciju
RE: Danas sam sretna jer... :) 19.10.2009 23:01:51
M kao Mama
Sretna sam jer je moja LAli dobro, jer smo živi i zdravi, jer ćemo možda dobiti jednu novu trudnicu, Levi, levi puno sreće, eto jednostavno sam sretna, i hvala dragom Allahu na svemu
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
RE: Danas sam sretna jer... :) 20.10.2009 10:52:55
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Niobe
jos 15ak sati i vidjet cu dragog nakon vise od 9 mjeseci negledanja. sretna sam i ne mogu spavat
Auuu koji je to adrenaliiiiiin... Ja sam najduze bila bez mm 5,5 mjeseci i sjecam se da sam toliko uzbudjena bila da mi se mantalo taj dan kad je dolazio. A mogu misliti kako je tm, po logici sad ce prvi put uzivo vidjeti Adriana...
RE: Danas sam sretna jer... :) 20.10.2009 13:09:35
Niobe
IZVORNA PORUKA: Nunichi Auuu koji je to adrenaliiiiiin... Ja sam najduze bila bez mm 5,5 mjeseci i sjecam se da sam toliko uzbudjena bila da mi se mantalo taj dan kad je dolazio. A mogu misliti kako je tm, po logici sad ce prvi put uzivo vidjeti Adriana...
Joj e tacno mi se manta evo spremam bebu da ga docekamo na aerodromu, sva se tresem hvala drage moje, ljubim vas i furam
RE: Danas sam sretna jer... :) 20.10.2009 22:11:20
Leva
RE: Danas sam sretna jer... :) 22.10.2009 15:38:33
Ilhana RR
Danas sam sretna sto napokon ponovo primamo dvije plate =) koje znaci da vise nemoramo ziviti na minimalnom nego moze malo da se i priusti... plus mozemo malo poslati svekrvu i svekrvi i zaovi, da ih castimo =) whohoooooooooo
RE: Danas sam sretna jer... :) 23.10.2009 14:50:22
Niobe
IZVORNA PORUKA: Niobe
evo da se pohvalim, dobila sam glavnu nagradu u DM izvlacenju, nazvala me teta na telefon i saopstila da nagrada ukljucuje max factor i deborah program dekorativne kozmetike, frizura/manikura/pedikura/sminkanje od strane profesionalaca, ručak i još štošta, nisam zapamtila Nejse, jedva cekam 7. novembar
Zbog navedenog
RE: Danas sam sretna jer... :) 24.10.2009 16:49:20
ivana st
Ja sam sretna jer će mm biti sretan kad vidi da sam nam kupila karte za kino za film koji je rekao da bi ga volio pogledat,a ja inače baš nisam ljubitelj kina.