|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijasporo, sreco? Tugo?
6.12.2011 13:34:30   
bebacha
e ebiga pa sta je trebala reci?normalno da ce reci da netreba,nece reci daj daj i slicno.
ja nema nikog u dijaspori al muz ih ima puno.oni kad dolazi mi stvarno niste ne ocekujemo iako smo primjetili da svi oni tamo super zive.ipak oni ovdje obidju mnogo naroda i kad bi svakom davali gdje bi im bio kraj.al ipak sva ta radbina obraduje moju djecu,uvjek bude poklon il novac,al bas uvjek.
neko je spomeniu da se tamo crnci,rade po sdvije smjene.pa i ovdje je tako,samo se tamo vise cjeni

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 576
6.12.2011 13:35:21   
mamabb
IZVORNA PORUKA: D_K

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Samo mi recite jel malo na poklon mobil/lcd/laptop plus 100kmuser posted image

jasta je neg' malo user posted image user posted image ..
dobro je, ja sam vec sebi zamislila staru, bolesnu tetku i tebe kako joj ispred ociju mases sa parama i trpas ih u dzep user posted image user posted image
nasikira me bezveze..

Istu sliku imadoh pred očima, lijepo me muka spopala...izvini Malena_A pogrešno protumačih!

04.12.2008.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 577
6.12.2011 13:36:09   
bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

A sto se Sarajlije groze na rjec OJRO

hehe baš me nasmija
ma ajde cure bez tenzija, svako zna najbolje za sebe, porodicu i prijatelje

user posted image user posted image user posted image eto bas ti Svabica postade

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 578
6.12.2011 13:37:29   
D_K
IZVORNA PORUKA: mamabb

IZVORNA PORUKA: D_K

Samo mi recite jel malo na poklon mobil/lcd/laptop plus 100kmuser posted image

jasta je neg' malo user posted image user posted image ..
dobro je, ja sam vec sebi zamislila staru, bolesnu tetku i tebe kako joj ispred ociju mases sa parama i trpas ih u dzep user posted image user posted image
nasikira me bezveze..

Istu sliku imadoh pred očima, lijepo me muka spopala...izvini Malena_A pogrešno protumačih!

eh, zato sto znamo kako tesko zive nasi penzioneri.. drago mi je da ovdje to nije bio slucaj..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 579
6.12.2011 13:37:38   
InLove
Dk nije ona dobila sve to, al jedno od toga jest i znaci djeca para,ona para. Pa Boze moj pokrivam se koliko sam duga!

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 580
6.12.2011 13:39:01   
bananica

Dk nije ona dobila sve to, al jedno od toga jest i znaci djeca para,ona para. Pa Boze moj pokrivam se koliko sam duga!

kako je zena dobila pare kad ih ti vrati u novcanikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 581
6.12.2011 13:40:41   
InLove

IZVORNA PORUKA: bananica

kako je zena dobila pare kad ih ti vrati u novcanikuser posted image user posted image user posted image

Pa sama je kriva, ono histericno :NEcu,ne treba mi, jok, dadni nekom . Djeca su dobila, a ja njene bgm u novcanik,user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 582
6.12.2011 13:44:48   
Emica_sa
Ja ne znam zasto ljudi misle da se ovdje ne radi,ovdje ljudi rade,nemaju ni bajram,ni bozic,ni novu godinu za mizerne pare,i onda dode neko i prica kako se u dijaspori tesko zivi,radi se,pa se spreme i odu 15 dana na more,a moji starci nisu otisli 10 godina na more jer su se borili da nas 4 odhrane...Meni se kosa dize na glavi kad dodu i ocekuju doceke,ruckove,a ustvari smo im samo stanica na putu do mora

Hello, it's me...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 583
6.12.2011 14:00:12   
hatepsut
Cini mi se da niko nije napisao da je rodbina iz dijaspore duzna da daje ili donosi ili sta znam..meni najvise smeta kad mi Ameri donesu neke prnje sto nebi niko oko kuce obukao,znam da to nije bilo vise od jednog dolara,halooo.meni to smeta.a nemoj mi nista donijeti,tako nisam ni ja duzna tebi da nesto kupim.isti ti Ameri sto su nam donijeli neke prnjice,kad su posli nazad ja kupim sat,drveni ono oblik BiH..e sad cini mi se bio 30km,jer ima raznih velicina,oni odusevljeni.kao gledali su ali im bio poskup user posted image
Bila sam u mnogim zemljama  i vidjela kako nas narod zivi,mogu da kazem da fkt zivim bolje od pojedinih dijasporaca.oni citavu godinu rmbace da ustede za mjesec koji ce ovdje uzivati,ima ih dosta koji rentaju auta da se ovdje "prse" ! ja imam kucu,vikendicu,auto,idem na ljetovanje,zimovanje,uziviam s svojom porodicom,nemamo kredit ma mi sretni !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 584
6.12.2011 14:03:53   
veeseelaa
ja imam kucu,vikendicu,auto,idem na ljetovanje,zimovanje,uziviam s svojom porodicom,nemamo kredit ma mi sretni !

što se hvališ user posted image user posted image inače slažem se sa dobrim dijelom tvog posta

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 585
6.12.2011 14:04:53   
veeseelaa
Meni se kosa dize na glavi kad dodu i ocekuju doceke,ruckove,a ustvari smo im samo stanica na putu do mora

hhehe ima i ovakvih slučajeva a ima i onih što prijete da neće više dolaziti u BiH user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 586
6.12.2011 14:15:04   
hatepsut

ja imam kucu,vikendicu,auto,idem na ljetovanje,zimovanje,uziviam s svojom porodicom,nemamo kredit ma mi sretni !

što se hvališ user posted image user posted image inače slažem se sa dobrim dijelom tvog posta

Jbg moram,samo ne smijem napisati koliko mm zaradjuje user posted image ma ne fkt mi smo u njihovim ocima jadni,cast izuzetcima naravno.
A malo njih ide lupam da vide neki spomenik,muzej,pozoriste i sl. imam ja konu Senadu i ona ima 2 godine zivi u Dojclandu,inace njen muz je dugo tamo.Senda je sad Svabica user posted image   pa se sad pozdravlja ovako  "guuuteeennn tOOOOg" user posted image user posted image user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 587
6.12.2011 14:21:35   
bananica
. imam ja konu Senadu i ona ima 2 godine zivi u Dojclandu,inace njen muz je dugo tamo.Senda je sad Svabica user posted image pa se sad pozdravlja ovako "guuuteeennn tOOOOg" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ti su mi kriza, proslo ljeto, ja u granapu, ispred mene zena, oko 40-45 god, u ratu otisla u Svabiju i sad malo stigla na odmor, pet minuta ona pokusava reci da zeli hljeb i mlijeko kupiti, al nikako da se sjeti kako se to na nasem kazeuser posted image user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 588
6.12.2011 14:25:38   
veeseelaa
ja konu Senadu i ona ima 2 godine zivi u Dojclandu,inace njen muz je dugo tamo.Senda je sad Svabica user posted image pa se sad pozdravlja ovako "guuuteeennn tOOOOg" user posted image user posted image user posted image

ja znam jednu koja je otišla na par mjeseci, pa sad ko jedva potrefi neku našu riječ, po sto puta pita a joj kako se ono zove, pa kaže na njemačkom pa zatim ko se sjeti kako se kaže na bosanskom user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 589
6.12.2011 14:26:20   
veeseelaa
il kad kaže umjesto dnevni boravak salon hahahah a salon joj 15 m2 hahaha jak salon u pm user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 590
6.12.2011 14:28:53   
bananica

il kad kaže umjesto dnevni boravak salon hahahah a salon joj 15 m2 hahaha jak salon u pm user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 591
6.12.2011 14:30:55   
veeseelaa
a još su mi smiješniji ovi odozdo kako dijasporce gledaju sa divljenjem, i onda samo prepričavaju njihova mišljenja odnosno stavove, kao neke mudre izreke user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 592
6.12.2011 14:31:23   
veeseelaa
a auto nije auto već limuzinauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 593
6.12.2011 14:33:02   
bananica

a auto nije auto već limuzinauser posted image

e pa stvarno siuser posted image user posted image user posted image dobro ti to pade na pametuser posted image user posted image bas tako

Neposredna veza do poruke: 594
6.12.2011 14:35:36   
veeseelaa
a što svaka rečenica počinje sa npr: kod nas u Švicarskoj i bla bla bla user posted image
majke mi neki su zaboravili da su zajedno s nama živjeli u istom sosu pa onda sve kritikuju, i ceste i semafore, i gužve itd
a do duše ima i onih koji hvale al sad se malo moramo zezati

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 595
6.12.2011 14:35:54   
salmy
IZVORNA PORUKA: bananica

user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahhahah
Jednom meni dođe lik da kupi parfem,hahahha i sad on kao frajer,to frizura...to neki lancic..satuser posted image user posted image user posted image kazem ja:dobar dan mogu li Vam pomoci?
on me pogleda  i veli:hmmmm ma,hmmm trazim jedan parfem pa opet hmmmm,rekoh koji? kaze ali ima ga kod "nas" ovdje ga nema?' i sad on razgleda(a Armani mu pece ociuser posted image )rekoh koji je?ma znate hmmmm nema ga ovdje to samo hmmmmm ima u Njemeckojuser posted image user posted image  pa koji je rekoh? kaze on Armani pa opet hmmmmuser posted image ....i tako hmmmm on ode,da nije skonto sta trazi.... 
A Bog me ubio ako je dobacio do Kaknjauser posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 596
6.12.2011 14:37:15   
veeseelaa
i svi su naglo prestali da jedu hljeb user posted image i sve se ko ibrete što mi jedemo hljeb user posted image

i zašto govore Švedi? zar se ne kaže Šveđani? user posted image user posted image
a jednina im je Šved user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 6.12.2011 14:40:35 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 597
6.12.2011 14:39:05   
veeseelaa
i sve govore lijepo vi živite, svega imate a neko u mesari digo kredit da ih dočeka user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 598
6.12.2011 14:40:38   
mamabb
smeće baci iz auta, pardon, limuzineuser posted image ,onako u vožnji...

04.12.2008.

Neposredna veza do poruke: 599
6.12.2011 14:41:31   
veeseelaa
user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *