Nunichi -> RE: kako promjeniti nadimak na rr (28.2.2012 21:54:08)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: Visnja RR jakotuzna predala sam tvoj zahtjev programeru... ali ces sigurno morati pricekati 5-6 dana mozda i vise... usput se obavjestavaju clanice da ce se brisanje profila na vas zahtjev izvrsiti samo ako je necija privatnost ugrozena sadrzajem napisanih postova na forumu... Brisanje profila iz razloga sto vise ne zelite biti clanovi RR se ubuduce vise nece obavljati... Meni ovo nema smisla...pa nije RR vlasnik ničijeg nicka!? Ko želi otići i obrisati nick, na to ima pravo...to mu ne možete osporiti. [sm=smiley21.gif] [sm=smiley24.gif] Čemu onda ovo??? Često postavljena pitanja, problemi i odgovori na njih Kako da izbrišem svoje podatke iz Ringaraja.net? Ukoliko želite da vaše podatke izbrišemo iz baze korisnika, pošaljite nam e-poruku na adresu pomoc@ringaraja.net. I mene isto zanima??? I to u ovom momentu bas, dok jos nije izmisljeno pravilo o tome. [sm=smiley2.gif] Evo ja javno kazem da zelim da moj nick bude izbrisan! Nije da molim da bude brisan...ako to admin nece, naci cu ja ko hoce. Moja privatnost je ugrozena time sto sam morala procitati raznih, da se blago izrazim "budalastinja" u zadnje vrijeme ovdje...nazalost. Nekad je ovo bilo divno mjesto za druzenje.
|
|
|
|