Medić* -> RE: Kako da prihvatim..? (11.10.2014 21:38:03)
|
IZVORNA PORUKA: elmaL IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: elmaL Galicia postoje oni kojima je sex nacin uzivanja, istrazivanja, povezivanja s partnerom, inoviranja[sm=smiley1.gif] i oni kojima je sex nesto sto se treba odraditi, nikad spomenuti uzivo, ili ne daj Boze unaprijediti isti[sm=zmeden.gif] Imam osjecaj da ih je mnogo vise u ovoj drugoj grupi[sm=smiley13.gif] Ja razumijem da ne volimo svi iste stvari inace u zivotu, pa tako i u sexualnom smislu, ali mene najvise iznenadjuje to kako neko moze biti toliko ogranicen i neinformisan[sm=zmeden.gif] a danas je vala lakse nego ikad doci do svih informacija koje te zanimaju. A na osnovu cega donosis te zakljucke ? Oko cega neinformisan ? O masturbaciji, onanisanju ili ? Kolegice draga Merlyin slazem se sa tobom. Donosim ih na osnovu onoga sto cujem i ovdje i u svakodnevnom zivotu i nekad imam osjecaj da zivim u periodu prije 100godina: zena je tu da udovolji muzu a o sebi ne smije ni misliti. Ja nisam imala namjeru da nekoga ismijavam dala sam savjet da doticna porazgovara najotvorenije s muzem s ciljem njihovog dobrog odnosa u buducnosti. A ako neko postavi pitanje, uvijek treba biti spreman na razlicite odgovore i misljenja. Za ovo si u pravu. Nikada ne donosim zakljucke na snovu onoga sto cujem... Vremena su se promijenila uglavnom, na bolje. To sto neko ne uziva u necemu, njegova stvar, neko ima mnogobrojni razloge, oni sto uzivaju, vole i cine, opet njihova volja. Imaju svoje zato. No govoriti o o ogranicenosti i neinformiranosti nema logike. Ti mislis da oni sto ne prakticiraju ovaj vid zadovoljavanja su neinformirani, ne bih se slozila.
|
|
|
|