|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako da prihvatim..?
11.10.2014 1:06:17   
Galicia
Problem je u tome sto mnoge osobe nisu upoznate sa svojim tijelom, sa zadovoljavanjem, sta ih pai, sta ne pali.
Its itd.

U sexu treba experimentisati. Ali prvo sebe upoznati, pa tek onda se uputiti u sexualne odnose sa drugom osobom. Onda dolazi upoznavanje tjelesno, strastveno svog partnera. Sto vise experimentises, vise si slobodniji i otvoreniji u sexu.
Da je LA1011 opustena, otvorena, i upoznata sa tjelesnim zadovoljavanjem, ne bi se ljutila na partnerovo samozadovoljavanje.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 251
11.10.2014 9:34:32   
EEDITH
Auuu interesantne teme,a nigdje nikoga user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 252
11.10.2014 10:53:15   
elmaL

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Lady26

Mi imamo odnose u istoj prostoriji gdje nam i dijete spava, tako je trenutno user posted image
A sto se tice samozadovoljavanja, meni bi smetalo da to radi dok sam ja tu, u kuci, a sta radi kad mene nema - njegova stvar user posted image

a što bi ti smetalo? ne kontam

Ni ja...a jos je zanimljivije u duetu recimo user posted image user posted image user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

Neposredna veza do poruke: 253
11.10.2014 14:51:19   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Ne znam zašto, ali meni izbacuje da se ova tema zove "Muž tajno masturbira" :)

I to sad ispade k'o problem...Meni bi problem bio da to radi javno...

e al se nasmija zeno hahaha e bas je vala tako

a šta je to javno masturbiranje za vas dame?

izadje u park i odradi TO? il mislite pred vama?

hoćete reći da nikada niste masturbirale pred partnerom i obrnuto?

maa da ja sam na to pomislila :)))) ono sta ja i mm radimo to nije javno to je nase :)) privatno.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 254
11.10.2014 15:17:36   
Lady26

IZVORNA PORUKA: elmaL

Mi imamo odnose u istoj prostoriji gdje nam i dijete spava, tako je trenutno user posted image
A sto se tice samozadovoljavanja, meni bi smetalo da to radi dok sam ja tu, u kuci, a sta radi kad mene nema - njegova stvar user posted image

Ni ja...a jos je zanimljivije u duetu recimo user posted image user posted image user posted image

Ovo se odnosilo na situaciju kod forumasice, a o ostalom ne bih user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 255
11.10.2014 17:04:22   
Lozana

Ovo se odnosilo na situaciju kod forumasice, a o ostalom ne bih user posted image

Čuj što bi smetalo,to mu toliko zapelo pa ne može da se obuzda,još i pored djeteta,ko da je vazduh pa će se ugušiti ako ga nema...user posted image muški samo znaju za onu stvar i sex a ostalo je sve niska kategorija.....pored nje da masturbira,to bi značilo u prijevodu "ja hoću a tebe ko šiša i tvoje mišljenje".On nema poštovanja.user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 256
11.10.2014 19:13:00   
Galicia
Covjeku se prihtjelo da se samozadovoljava. Sta je tu problem?
Vi se nikad ne pipkate, bez obzira na to da li imate sex ili ne sa partnerom? user posted image

(odgovor članu Lozana)
Neposredna veza do poruke: 257
11.10.2014 20:29:26   
elmaL
Galicia postoje oni kojima je sex nacin uzivanja, istrazivanja, povezivanja s partnerom, inoviranjauser posted image i oni kojima je sex nesto sto se treba odraditi, nikad spomenuti uzivo, ili ne daj Boze unaprijediti istiuser posted image
Imam osjecaj da ih je mnogo vise u ovoj drugoj grupiuser posted image

Ja razumijem da ne volimo svi iste stvari inace u zivotu, pa tako i u sexualnom smislu, ali mene najvise iznenadjuje to kako neko moze biti toliko ogranicen i neinformisanuser posted image a danas je vala lakse nego ikad doci do svih informacija koje te zanimaju.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 258
11.10.2014 20:38:03   
Galicia
Slazem se.
Ali isto vjerujem da ova LA1011 ima malo vece samopouzdanje, da joj ne bi smetalo sto joj se muz zadovoljava.

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 259
11.10.2014 20:55:59   
Merylin
Bezveze mi je kad čitam koliko se omalovažavaju žene kojima smeta muževo samozadovoljavanje. Smeta im, pa šta?! Njihova stvar.
Svi smo različiti i meni je ovo ismijavanje baš loše.

18.02.2014. Mali Princ

I dva-tri osmijeha tiha i prosta... Sve je to ponekad tako malo, sve je to, vidjet ćeš, sasvim dosta :)

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 260
11.10.2014 20:56:08   
elmaL
Ja bih preporucila da urade reviziju svog seksualnog zivota i otvoreno razgovaraju o onome sto zele i sto im pase, vec sam to i pisala.
A da se vec sama pipka (ako vec koristimo taj izrazuser posted image ), sumnjam da bi joj smetalo sto muz to radi.

E i A=<3

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 261
11.10.2014 21:04:24   
Lady26
De popustite zenu, rodila je prije mjesec dana, hormoni cine svoje...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 262
11.10.2014 21:07:05   
Galicia

IZVORNA PORUKA: Merylin

Bezveze mi je kad čitam koliko se omalovažavaju žene kojima smeta muževo samozadovoljavanje. Smeta im, pa šta?! Njihova stvar.

Meni je sexualnost sasvim normalna stvar i uopste mi nije tabu.

A ako cemo o ismijavanju, zaista mi i jeste smijesno i nelogicno. Da je nekome samozadovoljavanje cudna stvarka, a nije cudno leci i imati sex i roditi dijete.
Ili mozda je ne razumijem razlog zenine ljutnje sto muz sebi udovoljava.

(odgovor članu Merylin)
Neposredna veza do poruke: 263
11.10.2014 21:09:26   
Medić*

Galicia postoje oni kojima je sex nacin uzivanja, istrazivanja, povezivanja s partnerom, inoviranjauser posted image i oni kojima je sex nesto sto se treba odraditi, nikad spomenuti uzivo, ili ne daj Boze unaprijediti istiuser posted image

Ja razumijem da ne volimo svi iste stvari inace u zivotu, pa tako i u sexualnom smislu, ali mene najvise iznenadjuje to kako neko moze biti toliko ogranicen i neinformisanuser posted image a danas je vala lakse nego ikad doci do svih informacija koje te zanimaju.

A na osnovu cega donosis te zakljucke ?
Oko cega neinformisan ? O masturbaciji, onanisanju ili ?

Kolegice draga Merlyin slazem se sa tobom.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 264
11.10.2014 21:13:38   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Galicia

Meni je sexualnost sasvim normalna stvar i uopste mi nije tabu.

A ako cemo o ismijavanju, zaista mi i jeste smijesno i nelogicno. Da je nekome samozadovoljavanje cudna stvarka, a nije cudno leci i imati sex i roditi dijete.
Ili mozda je ne razumijem razlog zenine ljutnje sto muz sebi udovoljava.

Sazem se, normalna i ne tabu tema.
Cudna stvarka nije ali eto nekima smeta, meni nije smijesno.

A uopste ne zelim da ulazim u to zasto se to nekima svidja a nekima smeta user posted image
Uostalom, ljudi smo i razliciti.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 265
11.10.2014 21:18:40   
Galicia
Neko upraznjava, neko ne.
Stvar navike. user posted image user posted image

Njen muz to voli, ona ne voli i sta sad da se radi. Njega da natjeramo da prestane svom tijelu udovoljavati, njoj za ljubav, ili nju natjerati da zavoli, njemu za ljubav. user posted image
On je postojao i prije nje, i sad da njemu ona govori sta ce on raditi i kako ce sebi udovoljavati, nigdje veze. user posted image i obrnuto vazi.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 266
11.10.2014 21:24:29   
elmaL

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Donosim ih na osnovu onoga sto cujem i ovdje i u svakodnevnom zivotu i nekad imam osjecaj da zivim u periodu prije 100godina: zena je tu da udovolji muzu a o sebi ne smije ni misliti.
Ja nisam imala namjeru da nekoga ismijavam dala sam savjet da doticna porazgovara najotvorenije s muzem s ciljem njihovog dobrog odnosa u buducnosti.

A ako neko postavi pitanje, uvijek treba biti spreman na razlicite odgovore i misljenja.

E i A=<3

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 267
11.10.2014 21:36:47   
Merylin
Pa dok je članica odlučila pisati ovdje o svom problemu znači da joj seks nije tabu. Obično žene ovdje postave pitanje da bi čule različita mišljenja, tačke gledišta i eventualno usvojile nešto i promijenile kad su u pitanju vlastiti stavovi. To ne uključuje ismijavanje tipa: haha, ograničena si, ovakva ili onakva. A razgovor na ovakvim i sličnim temama izgleda kao razgovor između srednjoškolki a ne zrelih i iskusnih žena koje imaju baš dosta toga da kažu. Dovoljno govori i činjenica da se nakon nekoliko postova rijetko javi žena koja je iznijela problem, jer se niko ne trudi da joj pomogne.
Blago svakoj koja je zvjerka u krevetu, ali nije ok ismijavati one kojima se ponešto i ne sviđa. Misljenje i osuda nisu isto.

Eto, moje mišljenje, kad vi već iznosite svoja.

< Poruku je uredio Merylin -- 11.10.2014 21:38:17 >

18.02.2014. Mali Princ

I dva-tri osmijeha tiha i prosta... Sve je to ponekad tako malo, sve je to, vidjet ćeš, sasvim dosta :)

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 268
11.10.2014 21:38:03   
Medić*

Donosim ih na osnovu onoga sto cujem i ovdje i u svakodnevnom zivotu i nekad imam osjecaj da zivim u periodu prije 100godina: zena je tu da udovolji muzu a o sebi ne smije ni misliti.
Ja nisam imala namjeru da nekoga ismijavam dala sam savjet da doticna porazgovara najotvorenije s muzem s ciljem njihovog dobrog odnosa u buducnosti.

A ako neko postavi pitanje, uvijek treba biti spreman na razlicite odgovore i misljenja.

Za ovo si u pravu.

Nikada ne donosim zakljucke na snovu onoga sto cujem...
Vremena su se promijenila uglavnom, na bolje.

To sto neko ne uziva u necemu, njegova stvar, neko ima mnogobrojni razloge, oni sto uzivaju, vole i cine, opet njihova volja. Imaju svoje zato.
No govoriti o o ogranicenosti i neinformiranosti nema logike.
Ti mislis da oni sto ne prakticiraju ovaj vid zadovoljavanja su neinformirani, ne bih se slozila.

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 269
11.10.2014 21:49:07   
Galicia

Pa dok je članica odlučila pisati ovdje o svom problemu znači da joj seks nije tabu. Obično žene ovdje postave pitanje da bi čule različita mišljenja, tačke gledišta i eventualno usvojile nešto i promijenile kad su u pitanju vlastiti stavovi. To ne uključuje ismijavanje tipa: haha, ograničena si, ovakva ili onakva. A razgovor na ovakvim i sličnim temama izgleda kao razgovor između srednjoškolki a ne zrelih i iskusnih žena koje imaju baš dosta toga da kažu. Dovoljno govori i činjenica da se nakon nekoliko postova rijetko javi žena koja je iznijela problem, jer se niko ne trudi da joj pomogne.
Blago svakoj koja je zvjerka u krevetu, ali nije ok ismijavati one kojima se ponešto i ne sviđa. Misljenje i osuda nisu isto.

Eto, moje mišljenje, kad vi već iznosite svoja.

Pa eto budi heroj pa daj savjet zeni.
Sta bi joj napisala?

(odgovor članu Merylin)
Neposredna veza do poruke: 270
11.10.2014 21:55:38   
elmaL
medic ti se 'ufatila' masturbiranjauser posted image user posted image ne mislim samo na to, niti da se ne moze uzivati ako isto ne upraznjavamo. Vec sam napomenula kako niko nije isti ni u pogledu sexualnosti, naravno.

Jedno je biti upucen u nacine zadovoljavanja i samozadovoljavanja i ciniti ono sto ti pase, a drugo je ne znati nista o tome, vec raditi kako muz naumiuser posted image

ja sam vec nekolika puta ponovila svoj konkretni savjet za forumasicu (ostalo sto sam 'vazila' je bilo neko moje opcenito misljenje inace o seksualnosti na osnovu onoga sto sam do sad cula od mnogih zena koje poznajem.)

Sad joj vi dajte koju pametnu.user posted image

E i A=<3

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 271
11.10.2014 22:01:40   
Medić*
Elma ja se uhvatila toga jer je to trenutna tema i problem forumasice user posted image
Pa me vasi komentari navedose na pitanja...
Ja nisam procitala koristan savjet jos osim nekih pametovanja iskreno i cudjenja user posted image
A taj savjet da treba razgovarati sa muzem je jedini pravi do sada. I sama bih tako porucila.

< Poruku je uredio medic slatki -- 11.10.2014 22:03:30 >

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 272
11.10.2014 22:03:18   
Galicia

Elma ja se uhvatila toga jer je to trenutna tema i problem forumasice user posted image
Ja nisam procitala koristan savjet jos osim nekih pametovanja iskreno i cudjenja user posted image
A taj savjet da treba razgovarati sa muzem je jedini pravi do sada. I sama bih tako porucila.

Logicno da je jedini i ispravan savjet, ali zar zato moras dolaziti ovdje po savjet? user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 273
11.10.2014 22:08:08   
grozđe
Meni izgleda kao da su stranci... da li je to od pocetka braka ili je do toga doslo kasnije.. kao da se ne poznaju dovoljno...

mozda i hormoni poslije poroda... trebala bi da je posvecena bebi..

ako joj smeta u zivotu toliko da ne moze normalno funkcionisati, neka potrazi strucnu pomoc.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 274
11.10.2014 22:17:40   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Galicia

Logicno da je jedini i ispravan savjet, ali zar zato moras dolaziti ovdje po savjet? user posted image

Ma eto valjda joj lakse ako se posavjetuje prvo sa neznanim judima, cuje njihova iskustva i misljenja. Ja nisam primjetila da je ona reagovala na bilo ciji savjet, znaci da prihvata i razlicita misljenja, e sada samo malo treba poraditi na komunikaciji sa muzem, iskreno popricati, bez sustezanja nekih, vazi i za gospodina isto :)
Meni sta god da smeta kod partnera razgovaramo i obrnuto. Diskutujemo i gledamo sta i kako dalje.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *