Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: BiH dizajneri, svecane haljine-vjencanice 20.10.2009 17:18:41
sarisari
Cure ne bih zeljela biti dosadna, ali za par dana sam mislila da narucim vjencanicu, a jos uvijek se dvoumim izmedju Emine i Amne pa sta vi mislite, hvala?
RE: BiH dizajneri, svecane haljine-vjencanice 21.10.2009 16:11:16
Suzana
Obje su dobre... Možda da ti cijena bude parametar za finalnu odluku? Kao što sam već pisala na ovoj temi, meni je haljinu "za poslije" dizajnirala Amna.
RE: BiH dizajneri, svecane haljine-vjencanice 22.10.2009 12:57:18
ivana st
IZVORNA PORUKA: sarisari
Hvala, ali tako mi je neugodno prvo ih pitati za cjenu pa onda odluciti
Sari draga moraš pitati za cijenu,pa to su tvoji novci i zašto ne bi znala što dobivaš za njih,a posebno ako su u pitanju visoke cijene,a sigurno jesu.
RE: BiH dizajneri, svecane haljine-vjencanice 25.10.2009 19:16:08
sarisari
Cure drage ja sam vec jednom zamolila ako neko zna od Amne K.-Zekić da mi napise br. i spagica mi je napisala, ali sam ja izgubila br.u medjuvremenu, pa je limoze neko da mi napise ponovo molim vas, hitno mi je, hvala.
RE: BiH dizajneri, svecane haljine-vjencanice 3.11.2009 19:20:32
Amrino
Molim da mi neka od vas posalje na pp broj od ove Samire Gagula...Zamolila me jedna zena da joj nabavim...Kcerka treba da sije matursku haljinu...Hvala !
RE: BiH dizajneri, svecane haljine-vjencanice 1.2.2011 21:46:12
Leva
Mojoj prijateljicu su djevojke iz Kao-pao-shu dizajnirale i sasile odlicnu vjencanicu za totalno pristojne pare. Pokusaj malo proguglati mozda nadjes nesto interesantno.
< Poruku je uredio Leva -- 1.2.2011 21:49:40 >
RE: BiH dizajneri, svecane haljine-vjencanice 1.2.2011 21:49:18
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: MOgirl
Danasnji posjet salonu vjencanica Destiny je bio jako neprijatno iskustvo...Vlasnica je bila neuljudna i veoma nezainteresovana da pomogne i zaradi koju marku. Na pitanje koje su nove vjencanice jer nam je bio ponovni posjet u roku od mjesec dana, gospodji je bilo mrsko da ustane sa stolice i da nam pokaze i na upit da se jedna vjencanica proba je bio negativan jer pobogu ta je vjencanica zauzeta za navedeni datum. U slucaju da promjenimo datum moze se probati vjencanica,sto govori, ako cete iznajmiti vjencanicu mozete je i probati...Ne mogu da vjerujem u ovakvoj situaciji kakvoj je citav svijet danas da neko moze tako da postupi sa svojim musterijama...E pa mi necemo biti musterije i zasigurno cemo svakome razglasiti da doticna gospodja je lijena i malo je reci bezobrazna. Poslije toga smo otisli na carsiju u Agavu, gdje smo primili kraljevski tretman i stvarno odlican izbor vjencanica uz nevjerovatno dobru uslugu...Gospodja Vildana je extremno fina i uljudna i stvarno zeli da pomogne u svakom pogledu.
Jel gospodja Vildana dizajner? Ovo je tema o dizajnerima?
RE: BiH dizajneri, svecane haljine-vjencanice 17.4.2011 16:06:56
Šanti
Ja sam nekad bila kod nje Ona je do skora radila u svojoj kući ali je sad negdje kod papagajke, blizu radnje Sanny i Genny, pa možeš njih pitati. Baš mi je naface poslala da se seli i novi broj, malo ću pretražiti i javiću ti
RE: BiH dizajneri, svecane haljine-vjencanice 15.11.2015 10:20:37
anitaa
Zanima me je li neko sio u zadnje vrijeme svecanu haljinu ili slicno, a da je bio zadovoljan kvalitetom sivanja i cijenom? Kupila sam dovoljno materijala i da se malenoj (4 godine) sasije ista haljina, pa ne bih bas da me oderu....