zirafic -> RE: Smeđi iscjedak (9.10.2015 9:44:49)
|
Eh ovako drage moje, treba mi pomoc.... koristimo metodu vadi ga na vrijeme, imam stalno odnose, ne pazim na plodne dane, jer ako bude beba, bit ce nam drago...u julu mjesecu sam imala dermoidnu cistu na lijevom jajniku i ostalo mi je 1/3 tog jajnika, operacija je prosla ok i kontrola je isto bila uredu... prosli mjesec sam menzes dobila na 23. dan, a ovaj mjesec odmah nakon menzesa sam imala odnose...imala sam problema sa gljivicama pa sam canesten vaginalete tri noci koristila, medjutim nakon vaginaleta, pojavila mi se koja kapljica ciste krvi... to je bilo bas u vrijeme ovulacije, nakon tih kapljica evo vec 3 dana imam pojacan tamno smedji iscjedak koji u sebi sadrzi kao neke materije, ne znam kako bih opisala... dok mirujem, spawam nema nista na ulosku, cim nesto radim, hodam, tamno smedji iscjedak je tu, i to u finoj kolicini...u ponedjeljak sam se narucila kod svog doktora, ali ne mogu cekat, ovo me pojede... jel moguca trudnoca? Da li je neka od vas imala slicne simptome? Ja bih zaista bila presretna, ako bi bila trudnocca... Veliki pozdrav za sve cure
|
|
|
|