Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovo je tako tužno i potresno Zasigurno će se sve trudilice pronaći u ovim tvojim riječima Tebi svaka čast na borbi, uzor si mnogima...a tvoj trud će se isplatiti jednoga dana aBd, i tvoji sinovi će dobiti brata ili sestru koju čekaju
Nemam tona na youtube tako da samo gledala slike i to mi je bilo i vise nego dovoljno.Samo to mogu pozeljet da sto prije snimis video sa vasom bebicom.od srca ti zelim trudnocu.nadam se da ce uskoro doci jedna bebica ili mozda dvije punooo srece
Sta drugo reci sem: Draga moja, postavila si ovaj video jucer, 22.09. kada je moja kcerka napunila godinu dana. Sinoc sam uspjela vidjeti o cemu se radi, ali nisam stigla komentarisati. Kada sam legla, slike su mi i dalje prolazile ispred ociju. Proucila sam jednu Dovu i zamolila dragog Boga da vam ispuni tu zelju. S toga, ja ti mogu pozeljeti jos samo jedno: Da ako Bog da sledece godine 22.9. i ti ugledas svog andjela ili pak taj carobni +. Vjerujem da necu zaboraviti tvoju pricu bas zbog tog datuma, pa cu stoga kada god je 22. datum proucit jednu Dovu da vam je Bog ispuni.
Suvišno je reći da me ova priča potresla, jer nema na svijetu čovjeka kojeg ne bi, ali me i zamislila ona slika slomljenog srca kada pitamo nekoga ima li išta novo!?Koliko sam to puta upitala ni ne sluteći da slamam srce nekome!Od sveg srca vam želim da vam Bog ispuni tu veliku želju!
Draga Tikice, nadam se od sveg srca da ce dragi Bog spustiti svoju milost na tebe i tvog muza. Svaku vece dok molim dragog Allaha dz.s. da u svojoj milosti cuva moju balerinu koju sam izgubila nakon 9.mj. trudnoce, molicu i za ispunjenje tvoje zelje!Nase je jedino da se nadamo, a kao sto meni ovih dana govore ,, ...sa Bogom se nije raspravljati..." . Ja ne poznajem tvoju bol, ali ti budi sretna sto ipak ne poznajes moju...
Draga moja tikice...evo plačem od tvoje priče jer znam i razumijem tvoju bol...mada pokušavam 2 godine...ima vremena, kažu mi mnogi,mlada sam i zdrava,ali ne razumiju bol koju nosim na srcu...svaki mjesec,svaki ciklus se nadam,iščekujem i molim se...to mi jedino preostaje...nekada sam ljuta na samu sebe,na svog muža,ma na cijeli svijet...a u stvari sam samo potištena zbog velike želje koja se ne ostvaruje...nekada se pitam što sam to toliko zgriješila u životu da ne mogu ispuniti svoj najveći san... Nadam se isto kao i ti tikice da će nam se želja ostvariti i to me drži! Puno sreće tikice da ti Bog podari Ni ja neću odustajat nikada! I ja ću jednog dana bit nečija mama...
Tikice moja draga uvek se setim tebe i nase ljepo druzenje na RR. Zelim ti od sve srca da sto pre javis da konacno di dobila ono sto tebi odavno pripada. Zelim ti da sto pre zagrlis tvoju trecu dusu Pozdrav od jedna makedonka
Tikice tako me dirnula tvoja priča... nemam riječi... vrlo često se vratim na ovu temu... hrabra si ti i jaka žena, žena kojoj se divim Želim ti sve najbolje i da ostvariš svoj san što prije Ostani jaka mila moja