Dz3ni -> RE: Problemi sa kompjuterom. (21.10.2012 21:53:07)
|
IZVORNA PORUKA: Bosanka49 Evo i bake od jedne nestasne unuke,u vase drustvo. Imam jedan veeeeliki problem sa tastaturom na laptopu.Moja unuka je cistila tastaturu sa krpom na taj nacin sto je odozgo dva puta jakim pritiskom presla preko cijele tastature.Sad neka slova rade ,ali vecina ne.Ako nesto uspijem i napisati ,to ne mogu obrisati.Kad odem na Googl u prostoru za pisanje mi se automatski pojavi milion slova J ili Z .Vadila sam ta dva slova ali nema promjene.Sve kockice stoje normalno,nisu zaglavljene. Nadam se da ce se neko sa iskustvom javiti i pokusati da mi pomogne. Sve što možete uraditi jeste da isključite tastaturu na nekom dugmetu sa strane na laptopu ukoliko ga imate, a zatim laptop odnijeti najbližem serviseru da promjeni tastaturu, ili ako nećete to - ubosti neku drugu tastaturu i nastaviti se služiti njom. Ako nemate dugme, probajte ubosti neku drugu tastaturu, a onda ovu isključiti u biosu, a možda će se isključiti automatski. U svakom slučaju trebate servisera, ako nemate nikoga možete mi poslati pp i ja ću vam preporučiti jednoga. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|