RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Čestitke

Poruka

reallove -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 12:15:53)

Drage moje,sve najbolje[sm=rozica.gif]

vila_7 -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 12:29:32)

Bajram Serif Mubarek Olsun svim forumasicama islamske vjeroispovijesti....zelim vam puno zdravlja i srece,vama i vasim porodicama! [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

canim -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 12:35:13)

Bajram Serif Mubarek Olsun [sm=rozica.gif]

Honey3 -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 13:39:18)

[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Bajram Serif Mubarek Olsun,mojim dragim forumasicama,koje slave,sve najbolje njima i njihovim porodicama [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

ena23 -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 14:31:45)

bajram serif mubarek olsun drage moje.

ovdje nema Bajrama, dan kao i svaki drugi, osim sto je mm isao na Bajram-namaz u rotterdam, a meni je sve isto, kuca, djeca, rucak, zubici, nikakva atmosfera...

mislim o svojoj familiji i kako su do sad zaklali kurban, sad sigurno pakuju sta koga sljeduje, djeca odnose kurbane po komsiluku, zene u kuci malo tracaju, malo spominju Allaha, pa se malo "ujedu" pa se malo nasmiju [sm=smiley1.gif] pa gosti prolaze kroz avliju jer je familijarna kuca i avlija odma pored dzamije pa svako zvan i nezvan, znan i neznan, ulazi, cestita Bajram, popije koji fildzan kafe...
i prvi put otkako sam dosla u holandiju, a sad ce sest mjeseci, zaista zaista se pitam da li je vrjedno... ja bar imam uspomene na Bajrame, moja djeca nece imati ni uspomene...

uzivajte mile moje sa svojim familijama, rodjacima, soframa, dzamijama, mirisom bajrama, u Bajramskom duhu i veselju, ima nas koje bi rado bile na vasim mjestima sada [sm=smiley1.gif]

Mjeseceva Pratilja -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 15:47:02)

Bajram mubarek olsun forumasicama koje ga obiljezavaju.
Kod nas je malo drugaciji Bajram nego u Bosni ali je podjednako lijep, velicanstven samo na neki drugi nacin. :)

Taii -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 15:57:34)

Bajram Serif Mubarek Olsun drage moje...[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

neki x -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 16:45:30)

Bajram Serif Mubarek Olsun i od mene,sve najbolje vam zelim[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

nanika -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 16:46:52)

Bajram Serif Mubarek Olsun dragim forumasicama koje slave[sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Volim Te! -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 17:19:15)

Bajram Serif Mubarek Olsun da vama i vasim porodicama Allah dz.s. svako dobro podari.

sporty mamaa -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 17:50:43)

Svima clanicama RR -a islamske vjeroispovijesti zelim sretan i radoscu i mirom ispunjen Bajram[sm=smiley1.gif]

koka i po -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 19:01:47)

IZVORNA PORUKA: ena23

ovdje nema Bajrama, dan kao i svaki drugi, osim sto je mm isao na Bajram-namaz u rotterdam, a meni je sve isto, kuca, djeca, rucak, zubici, nikakva atmosfera...

mislim o svojoj familiji i kako su do sad zaklali kurban, sad sigurno pakuju sta koga sljeduje, djeca odnose kurbane po komsiluku, zene u kuci malo tracaju, malo spominju Allaha, pa se malo "ujedu" pa se malo nasmiju [sm=smiley1.gif] pa gosti prolaze kroz avliju jer je familijarna kuca i avlija odma pored dzamije pa svako zvan i nezvan, znan i neznan, ulazi, cestita Bajram, popije koji fildzan kafe...
i prvi put otkako sam dosla u holandiju, a sad ce sest mjeseci, zaista zaista se pitam da li je vrjedno... ja bar imam uspomene na Bajrame, moja djeca nece imati ni uspomene...

uzivajte mile moje sa svojim familijama, rodjacima, soframa, dzamijama, mirisom bajrama, u Bajramskom duhu i veselju, ima nas koje bi rado bile na vasim mjestima sada [sm=smiley1.gif]

nije vazno gdje se nalazis......nego ono sto je u srcu.
potrudi se da i u srcima svoje djece nadjes mjesto za onaj osjecaj koji je tebi vazan i za kojim ceznes....a tebi iskreno zelim da sljedeci Bajram provedes tamo gdje si ostavila svoje srce...ali ne i ono sto je u njemu[sm=rozica.gif]
i maksuz tebi Bajram Serif Mubarek Olsun iz jednog malog grada u srcu Bosne i od jedne nepoznate tete

MicoTico -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 19:03:31)

Svim forumašicama( i forumašima[sm=smiley1.gif])islamske vjeroispovijesti sa RR sve najbolje za praznik i da ga provedu onako kako njima najviše paše![sm=smiley1.gif]

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

mamma mumi -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 20:19:02)

Bajram Serif Mubarek Olsun drage moje, neka vam dragi Allah uslisi dove i da puno zdravlja i snage da svoju pilad izvedete na pravi put, a svim trudilicama da ih insallah ubrzo obraduje majcinstvom .AMIN

amra_sa -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 21:41:43)

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim forumašicama islamske vjeroispovijesti.Da dragi Allah vama, vašoj porodici i familiji da sve najbolje.

ena23 -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (26.10.2012 22:58:51)

IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: ena23

nije vazno gdje se nalazis......nego ono sto je u srcu.
potrudi se da i u srcima svoje djece nadjes mjesto za onaj osjecaj koji je tebi vazan i za kojim ceznes....a tebi iskreno zelim da sljedeci Bajram provedes tamo gdje si ostavila svoje srce...ali ne i ono sto je u njemu[sm=rozica.gif]
i maksuz tebi Bajram Serif Mubarek Olsun iz jednog malog grada u srcu Bosne i od jedne nepoznate tete

hvala od srca

[sm=smiley31.gif]

salmy -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (8.8.2013 8:03:13)

Bajram serif mubarek oslun dragim zenicama [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

mishkica -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (8.8.2013 8:10:46)

Bajram serif mubarek olsun [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

bebaa -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (8.8.2013 8:18:09)

Bajram Šerif Mubarek Olsun.....[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

idana_85 -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (8.8.2013 8:20:11)

Bajram Serif Mubarek Olsun drage zenice, cuvajte se kolaca danas [sm=bravo.gif]

Leva -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (8.8.2013 8:32:04)

BAJRAM MUBAREK OLSUN i od nas troje [sm=smiley1.gif] U zdravlju i rahatluku ih sa djecicom docekali jos puno aBd [sm=smiley1.gif]

Full Moon -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (8.8.2013 8:37:30)

Bajram barecula[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (8.8.2013 8:40:25)

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Svim forumašicama i njihovim porodicama želim sretan i blagoslovljen praznik![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image]

jasmin -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (8.8.2013 8:47:34)

Bajram Mubarek Olsun.
Tekabbelellahu minna we minkum.
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Apotekarka -> RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 (8.8.2013 8:56:23)

Sretan Bajram svim mojim forumadicama s ove teme koje ga slave,sve najljepse od srca

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>