Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 6.11.2011 9:05:54
Lulu_08
Bajram Serif Mubarek Olsun!
Kazu 1. Bajramski dan se provodi sa porodicom, eh pa ja sam jutros morala vas prvo "posjetiti" jer ipak ste vi jedna posebna porodica, iako virtuelna ali ipak mnogo vazna!
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 6.11.2011 9:23:59
M kao Mama
Drage mohe forumašice, neka bajramska svjetlost unese mir, radost, razum, zdravlje, berićet, slogu u Vaše domove, neka Vam dragi Allah podari sve što želite, Bajram Šerif Mubarek Olsun
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 6.11.2011 10:52:59
Hanady RR
Isto se odgovara dadada
Prema takvimu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini danas je prvi dan Kurban bajrama. Kurban je vrsta ibadeta koja podrazumijeva žrtvu određene vrste životinja, brava ili govečeta u određeno vrijeme s ciljem približavanja Allahu dž.š. Ova vrsta ibadeta je vadžib, a ustanovljena je naredbom Kur'ana i Hadisa Božijeg Poslanika. “Reci, Moja molitva, moj kurban, moj život i moja smrt pripadaju samo Allahu Gospodaru svjetova.” (El-En'am, 162) Svim dragim forumašicama i njihovim porodicama islamske vjeroispovijesti želim uputiti najiskrenije čestitke, sa željom da ga provedu u miru i blagostanju u krugu svojih najbližih, u sreći, zdravlju i veselju. Blagodati bajramskog ozračja u kući svih vjernika neka obasjaju njihove najbliže i neka im bajramski praznicni dušu i srce ispuni mirom i unutarnjom ljepotom, blagošću i tolerancijom. Bajram Šerif Mubarek Olsun
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 6.11.2011 13:16:54
Anoniman
Svim forumasicama koje danas obiljezavaju Kurban Bajram od srca cestitam,da ga obiljezite u zdravlju, veselju i sa svojim najblizim...Bajram serif mubarek olsun!!!!
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 6.11.2011 13:57:05
Medić*
Blagoslovljeni neka su nam zivoti u ovim danima kao i citave godine...Sretne trenutke bajrama i radosti na trenutak prekine suza za porodicom, nostalgija za domovinom i sjecanje na one koji vise nisu sa nama...Molim Allaha da nas obaspe svojom Miloscu... Svima forumasicama koje slave ovaj praznik od srca bajram mubarek olsun uz najljepse dove. Onima koje ne slave takodjer puno radosti, srece i uzivanja sa svojim najmilijim
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 6.11.2011 15:41:33
mala86
sretan vam Bajram sve najbolje zelim
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.