Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 16.11.2010 9:46:29
rose 87
Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanicama koje slave.svoj djecici zelimo da uzivaju danas s osmijehom na licima,mamama da se lijepo provedu i da im Allah dz.s. uslisi molitve,a posebno nasim trudilicama dragim i da konacno ugledaju svoje
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 16.11.2010 10:21:57
Hanady RR
Bajram Šerif Mubarek Olsun, svim mojim dragim forumašicama koje ga slave. da vam godine pred vama budu pune zdravlja i veselja; da mame svoje bebe na put pravi izvedu; da nam trudnice zdrave bebe podare; da nam trudilice jave radosne vijesti. ( Za njih ovoga Bajrama posebna dova upućena je od mene jer samo ja znam koliko se jednom poklonu radujem aBd )
Da nam niko ne tuguje, da oni koji sa nama nisu znaju da smo sretni i veseli jer nam mjesto u dženetu čuvaju.
Drage moje sve najbolje od vaše Dijane i njenih princeza.
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 16.11.2010 14:59:43
klemzi
Bajram šerif mubarek olsun drage moje forumašice islamske vjeroispovijesti
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.