Skvo RR -> RE: Pravosudni ispit (25.9.2009 16:12:26)
|
NTENZIVNI SEMINAR: EDUKACIJA ZA POLAGANJE PRAVOSUDNOG ISPITA INTENZIVNI SEMINAR: EDUKACIJA ZA POLAGANJE DRŽAVNOG-STRUČNOG ISPITA ZA RAD U ORGANIMA UPRAVE INTENZIVNI SEMINAR: DOPUNSKA EDUKACIJA PRAVNIKA VEZANA ZA NOVU ZAKONSKU REGULATIVU Predavanja na Seminarima se izvode prema Pravilniku o programu polaganja Pravosudnog ispita, uključujući izradu pismenog rada iz Krivičnog i Građanskog prava; odnosno prema Pravilniku o polaganju Državnog ispita. Predavanja se izvode prema propisima Bosne i Hercegovine, Federacije BiH i Republike Srpske, tako da se ispiti mogu polagati u Sarajevu ili Banja Luci. Pravosudni ispit obuhvata devetnaest (19) pravnih oblasti. Intenzivna i efikasna predavanja na ovim seminarima skraćuju vrijeme učenja za nekoliko mjeseci. Naše višegodišnje iskustvo na ovim programima, veliki procenat učesnika koji polože ispit već u prvom pokušaju kao i izvrsni predavači, olakšaće i Vama polaganje ovih veoma teških ispita. Predavači na seminarima su sudije Vrhovnog suda, sudije Ustavnog suda, sudije Trgovinskih sudova, sudije Okružnih sudova, profesori Pravnih fakulteta iz Bosne i Hercegovine, Federacije BiH i Republike Srpske, od kojih su neki i članovi ispitnih komisija. Evo meni dosla danas na mail ponuda za obuku za pravosudni, nisam citav mail kopirala, da ne bi izgledalo kao oglasavanje, ali javnite se na pp, pa vam mogu proslijediti citav mail! Ja nisam zainteresovana, ali ko ima zelju da polaze, mislim da je dobra stvar!
|
|
|
|