SdZ -> RE: Savjeti za farbanje kose (20.4.2012 20:04:42)
|
Blajhala sam samo jednom i odmah mi je posvijetlila kosa, za pravo cudo. Bilo je neka svijetlo-zuta nijansa. Preko toga smo stavili preljev, srednje plava boja Pallete. I dobila sam boju karamele, tako nekako. Sad idem na sisanje i poslije toga cemo staviti pramenove, guste, ali ne mogu se odluciti za boju. Molim vas da pogledate video i vidite kakva je boja njenih pramencica. I da blajhanje smo radili na foliju, kao neke pramenove, tako da bi ostalo ispod i tamnih dlaka. Onda smo prije farbanja stavili blans i hidrogen na 5-7min. na cijelu kosu i tad su pramencici dobili tu svijetlo-zutu nijansu, a moja tamna kosa je dobila samo neki smedji sjaj i super izgleda. I sve ovo je radjeno kod kuce. Nagovorila me moja zaova koja uziva u tim kozmeticarskim, frizerskim poslovima i suuuper nam je uspjelo. Kosa ni malo ne izgleda osteceno. Ali gdje sad poslije sisanja nabaviti kapu za pramenove i koju boju izabrati?? Evo opet video: http://www.youtube.com/watch?v=iccZy_mk9nA&list=PL6855D0A29806625D&index=13&feature=plpp_video
|
|
|
|