Ilhana RR
|
Postovi prebaceni sa teme "Koju farbu za kosu koristite?" IZVORNA PORUKA: larina imam prirodnu smedu boju kose a od 15 godine se farbam u plavo tako da mi nije lahko dobiti uvijek lijepu plavu boju,moram se farbati stalno da nebi bila zuta,probala sam razne farbe,blanz-uvijek isto.trenutno sam sa garnierovom najzadovoljnija.jucer sam kupila neku smartbeauty farbu da probam,jeli vama ta farba poznata?i mate li neku za preporuciti od koje se dobije svjetlo plava,a da nebude zuta? IZVORNA PORUKA: adja Ja koristim paletu e 20 i to je plava i meni uvijek dobro ispadne IZVORNA PORUKA: Ilhana RR Garnierovu sa maslinovim uljem... pravo dobra... najbolje mi kosa tu podnosi... IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: larina imam prirodnu smedu boju kose a od 15 godine se farbam u plavo tako da mi nije lahko dobiti uvijek lijepu plavu boju,moram se farbati stalno da nebi bila zuta,probala sam razne farbe,blanz-uvijek isto.trenutno sam sa garnierovom najzadovoljnija.jucer sam kupila neku smartbeauty farbu da probam,jeli vama ta farba poznata?i mate li neku za preporuciti od koje se dobije svjetlo plava,a da nebude zuta? Londa 38 prekrasna plava boja,ni malo zuta,a i ne mijenja se sa svakim farbanjem kao neke. Ja je vec par mjeseci ne mogu naci u Tz...ne znam gdje si ti,ali eto potrazi,meni je bila odlicna. Ja sam sad na Keune ne znam broj tacan,jer se farbam u salonu,ali ima u sebi br. 11 to sam zapamtila IZVORNA PORUKA: Lorna Isprobala sve i svasta, najbolja mi je bila Fructus Garnier s avokadom IZVORNA PORUKA: mamy Sabina frizerka me farba,koliko sam upratila kod nje su Revlon farbe IZVORNA PORUKA: žana o8 loreal preference 9 1 IZVORNA PORUKA: teta berta garnier izrazito svjetlo plava! najbolja je IZVORNA PORUKA: mnn ja sam prije koristila od Garniera kad sam bila plava ...a sad me farbe frizerka..sad sam smeđa i farba me več 1godinu sa prljevom smeđim...ma ne mogu se sjetiti marke...ali tako dobro miriša da bi ga pojela... za njegu kose imam prozvode od loreala profesional i traju mi nekih 4mjeseca...a kosa je tako lijepa poslije tih preparata... IZVORNA PORUKA: stella Dok sam se farbala u plavo,najljepsa mi je bila kod frizerke,farba s blansom a posle preliv,mix boja sam Bog zna sta umijesa i bude extra.Sada sam na svojoj prirodnoj boji jer me bas nervira izrastak pa i od pola cm,i stalno sam farbala,sada odmaram i ja i kosa IZVORNA PORUKA: larina ovu sam prvi put uzela da probam,samo moram cekati da mi malo kosa izraste-jeli neko vec ovu farbu probao? 38.htm] [/url] IZVORNA PORUKA: larina 7 dodu u njoj ovakve kesice-mislim da je nesto ko blanz i plus poslije farbanja neki kao preljev kao jos s tim se dobije neka jaca nijansa IZVORNA PORUKA: larina l] ovu vec duze vrijeme koristim i tako da sam najzadovoljnija sa ovom od svih koje sam probala IZVORNA PORUKA: andji Larina probaj Revlonovu 11/1,mislim...imaš u parfimerijama to ti je ona pepeljasto plava na bijelo,a možeš i pallete xxl najsvjetlija slika je na njoj(boja kose) pa posle nje pallete A10....pogledaj moju boju kose,u albumima,plava je a nije žuta,ide na pepeljasto...a koristim il tu revlonovu ili ove dvije(jednu,pa posle drugu da drži samo 10min ta druga,da ubije žute tonove,a ova prva normalno 45min)....i obe su mi iste u nijansu to su god. moje farbe,ne eksperimentišem IZVORNA PORUKA: Anoniman loreal recital - daje mi predivan sjaj kosi i fino se rasporedi, jer se stavlja na mokru kosu posto je meni duga kosa, tamna, ja se svaki put farbam kompletno, jer se tamna boja ispire, pa moram IZVORNA PORUKA: tea lana RR joj ja imam crvenog pigmenta puno i dok sam se farbala u pepeljasto plavu i bebi plavu morala sam svakih 15 dana jer nakon dva tri pranja farba postane narandjasta.Neko napisa ga ga je nervirao izrastak joj i mene a u tom mi periodu kosa bila cenat i po.Sad kad ponovo pustam kosu na svojoj sam prirodnoj al uskoro kontam je mjenjati.Najbolja farba mi je Loreal IZVORNA PORUKA: larina IZVORNA PORUKA: andji Larina probaj Revlonovu 11/1,mislim...imaš u parfimerijama to ti je ona pepeljasto plava na bijelo,a možeš i pallete xxl najsvjetlija slika je na njoj(boja kose) pa posle nje pallete A10....pogledaj moju boju kose,u albumima,plava je a nije žuta,ide na pepeljasto...a koristim il tu revlonovu ili ove dvije(jednu,pa posle drugu da drži samo 10min ta druga,da ubije žute tonove,a ova prva normalno 45min)....i obe su mi iste u nijansu to su god. moje farbe,ne eksperimentišem tu pallete cu pogledati u dm-u,ako ne ispada prvim farbanjem zuto onda je dobra,a revlonova cini mi se da je nisam vidjela u dm-u-inace tu kupujem vecinu stvari IZVORNA PORUKA: larina IZVORNA PORUKA: Nunichi Londa 38 prekrasna plava boja,ni malo zuta,a i ne mijenja se sa svakim farbanjem kao neke. Ja je vec par mjeseci ne mogu naci u Tz...ne znam gdje si ti,ali eto potrazi,meni je bila odlicna. Ja sam sad na Keune ne znam broj tacan,jer se farbam u salonu,ali ima u sebi br. 11 to sam zapamtila jeli ta isto londa 38 pepeljasto plava?ja sam tu londa kupila u dm-samo tamno smeda boja i zadovoljna sam,jer ispod kosa mi je tamno smeda-ali sam plavusa ha,ha IZVORNA PORUKA: Hanady RR ja sam nešto stalno mjenjala boje...pa se furala kako ako je skuplja farba biću ljepša...a ono niđe veze...moje najveće razočarnje bila je Loreal profesiopnal u velikoj kutiji od punih 17,5 KM...ofarba me frizerka a ja ostah sijeda...kad nisma umrla od ljutnje. E pošto sam jako sijeda...a jako volim svoju grivu (mrzim frizere) rjetkima vjerujem a i ute rjetke izgubih ljetos povjerenja...u pripremi za jednu svadbu završih ko sumo borac sa malim repićem na vrh glave. Uglavnom sad se sama farbam...fino u kasne sate sve uspavam i sebe farbam. Koristim Schwarzkopf Palete ( ona sa malinovim uljem jer sa alojom nemogu radi alergije i to boju medium brown ( srednje smeđa) koristila sam i srednje plavu ( medium blond) ali ona mi više nije dobra radi broja sjedih nekako mi se vide brzo sjede ili mi se to čini al tamnija bolje sebi izgledam. IZVORNA PORUKA: Lalana Hanady, ako mene pitas, prelijepo ti stoji tamno, bas prelijepo. Skroooz te promijenilo.