Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne znam jel vidis po slici, gore imaju nastavci za glavu, onda imaš ovaj za ledja i bokove ( on je iz jednog dijela ). Ta dva dijela su na čičak, i poslije se skinu kada ne trebaju. Moje su obje imale ojačivaće do 15 mjeseci.
mislim da ima u BIHAMK-u akcija za clanove - daju na koristenje AS na godinu dana. To je bilo, ja sam citala nedavno, e sad ne znam je li to traje uvijek ili je bila samo akcija u tom periodu.
Kod ove AS ima samo jedan prorez koliko sam primjetila koji se nalazi na strani koja ide iza sjedista,i nikako nismo mogli uklopiti pojas fino,ili neznamo ili je pojas kratak.Brine me sta kad krenemo u BiH,duza je to relacija.
Imam isti problem sa sjedalicom BREVI. Voljela bih da mi to neko stručan provjeri. Gdje se u Sarajevu može izvršiti provjera ispravnosti položaja AS u autu? Hvala.
Uskoro bi trebao biti pregled u SA ili se javi na djeca@djeca.org
HITNO molim vas trebam prporuku za dobru AS posto sam planirala da je kupim za poklon, a jos uvijek meni ne treba pa se nisam raspitivala, ali sada sam odlucila da je poklonim za rodj. pa bih da kupim nesto dobro i kvalitetno pa vas molim za savjet .....
Vidim da je hanabana dala preporuku za Brevi a trenutno je na sniženju i Maxi Cosi Priori SPS koji ima super ocjene a cijena je tu negdje pa je toplo preporučujem
mislim da ima u BIHAMK-u akcija za clanove - daju na koristenje AS na godinu dana. To je bilo, ja sam citala nedavno, e sad ne znam je li to traje uvijek ili je bila samo akcija u tom periodu.
mozda neki roditelji nisu clanovi BIHAMK-a a mozda nekima nisu ni zapale autosjedalice ali meni se cini da je ovo dobra ideja. bas cu se javiti u svoju opštinu i vidjecu.. naravno, ako je neko dobio sjedalicu u bihamk-u onda bi trebao biti iskljucen sa spiska opstine.. a mislim da vrijedi probati - samo jos da dobrijem neke informacije, skontam malo price i saljem dopis.. javicu vam ako bude pozitivnih pomaka :)
D_K , a u čije ime šalješ dopis? Obično kada je pojedinac u pitanju oni to baš i ne "bendaju" , mozda da udruženje Djeca ili neko drugo pokrene akciju?
D_K , a u čije ime šalješ dopis? Obično kada je pojedinac u pitanju oni to baš i ne "bendaju" , mozda da udruženje Djeca ili neko drugo pokrene akciju?
zato sam se i obratila triplemamici na prosloj stranici :)) a ako ne bude islo preko udruzenja ja cu se kao pojedinac obratiti. gradjani mogu sami pokretati neke inicijative koje bi mogle koristiti i stanovnicima opstine a i imidzu same opstine :))
Vidim da je hanabana dala preporuku za Brevi a trenutno je na sniženju i Maxi Cosi Priori SPS koji ima super ocjene a cijena je tu negdje pa je toplo preporučujem
triplemama molim te možeš li mi reći cijenu Maxi Cosi Priori SPS i jel to u TL?
Kod ove AS ima samo jedan prorez koliko sam primjetila koji se nalazi na strani koja ide iza sjedista,i nikako nismo mogli uklopiti pojas fino,ili neznamo ili je pojas kratak.Brine me sta kad krenemo u BiH,duza je to relacija.
Imam isti problem sa sjedalicom BREVI. Voljela bih da mi to neko stručan provjeri. Gdje se u Sarajevu može izvršiti provjera ispravnosti položaja AS u autu? Hvala.
Uskoro bi trebao biti pregled u SA ili se javi na djeca@djeca.org
mi isto imamo ovu brevi sjedalicu i imamo ojacivace kao sto hanabana pokaza na slici. imeni nije palo na pamet da ih skinem?????? bas sam ...... a djete se bas jedva nagura u nju .... ima 16 mjeseci ... znaci ok je da ih skinem vidim hanabanana je svojim pi rije
i nadam se da se jednostavno skinu da necu trebat upute????
Hvala triplemama...super, cijena mi odgovara planirala sam 200-250 KM za sjedalicu a drago mi je da je baš ta na sniženju jer znam da ima super ocjene..odoh za vikend da je kupim
mi isto imamo ovu brevi sjedalicu i imamo ojacivace kao sto hanabana pokaza na slici. imeni nije palo na pamet da ih skinem?????? bas sam ...... a djete se bas jedva nagura u nju .... ima 16 mjeseci ... znaci ok je da ih skinem vidim hanabanana je svojim pi rije
i nadam se da se jednostavno skinu da necu trebat upute????
bas si me nasmijala..... Ma kakve upute, ona dio za ledja i bokove samo digneš od podloge, nije ničim učvršćen, a onaj oko glave moraš otkopčati sjedalicu jer je na čičak, ili jače povuci.
Mi imamo identicnu! I prezadovoljni smo! Doduse morali smo je naruciti u TL pa je stigla za nekih desetak dana... Nacula sam da je AS Tobi u TL snizena i to skoro duplo pa ako je neko zainetresovan neka se raspita...
Mi smo prije par dana kupili ovu AS u TL, ova crvena je bila na snizenju 250KM, a AS u drugim bojama su 380KM. Ove crvene valjda ima malo vise, pa da se rasproda. Prezadovoljni smo. AS je Bebe Confort Iseos TT.
Sto se testova tice mislim da imaju iste ocjene...e sad ova Tobi je sminkerskija mada je, cini mi se, i mrvicu manja... Pogledaj malo na Rodi...ja sam par puta citala kako nesto ljudi nisu zadovoljni sa Tobi...ne znam zbog cega...
ooooojjj raspameti se molam malo prosurfati da vidim i ja sam negdje čitala da nisu baš zadovoljni sa Tobi samo mi nije jasno zašto je toliko skupa kad nije na sniženju ..u svakom slučaju javim šta sam uzela..Amrino hvala