Tidzi -> RE: nocno mokrenje u krevet (15.9.2009 15:13:45)
|
Moja majka je pocela Adina odvikavati od pelene sada u junu kada smo bili na odmoru i uspjelo joj je. Kada smo se ovdje vratili, ja sam odlucila da mu skinem i nocnu i bilo je sve super do prije 2 sedmice, dok se on 3 noci za redom upiski u krevet. Ispitivala sam ga sto se upiskio, sto ovo, sto ono, a on je samo odgovarao: "Boji se Anin (Adin) mama". Posle mi je mama rekla da je moguce da nesto ruzno sanja i tako se u tom strahu upiski, ali da ga ne ruzim vec da mu samo pricam da to ne smije raditi. Posle je prestao da bi se preksinoc opet upiskio. I ja kaze MM da se on jednostavno upisao i ruzila sam ga puno, da bi sinoc citavu noc povracao i proliv imao. Sad mi pak zao sto sam ga ruzila, jer sam povezala to sto se preksinoc upiskio sa prehladom. Ja mislim da moze nekada i da sanja da piski, pa se upiski u gace, u krevet. Ili da nesto sanja ruzno, pa iz straha, ili prehlada pa ne moze da trpi... E, sad jedino ako se cesto piski u krevet, to je onda nesto drugo. Nadam se da ce ti odgovoriti malo iskusnija mama koja se susretala sa tim.
|
|
|
|