RE: Šta pokloniti za Bajram? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ilhana RR -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (29.8.2011 0:14:21)

IZVORNA PORUKA: damma

mami sam kupila peglu
, pošto joj je ona već pri kraju koju ima, babi košulju, bratu majicu, snahe još nemam...mada jedva čekam jer nemam sestru.
zaovi sam kupila taperverovu posudu, mužu i njenoj djeci neke sitnice i paraaa. svekra i svekrve nemam, poslat ću im bar po jednu fatihu.
dječici svojoj miloj još ništa nisam, sutra moram prošvrljat pa ću im nešto nać.
mm sam kupila košulju. sebe nisam ničim obradovala, haman nisam došla na red. bit će nešto od mame i babe i mm, valjda.
uh mislim da je dosta do kurban bajrama.

Dala si mi ideju sta mami jos da kupim jer je njena neki dan crkla... koristi onu jednu "prijeratnu" haha tako da cu sutra kupiti joj peglu na paru...

Lulu_08 -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (29.8.2011 8:30:07)

Ne odradih za vrijeme vikenda Bajramsku kupovinu, tako da ću aBd danas poslje posla to da odradim.

Ono što planiram kupiti je:

sveki - komplet za ručavanje (escajg), svekar - dezodorans+čarape, djever - dezodorans+čarape, mm tetka - pegla, mm djeca - pare, Luna - nešto od odjeće.

R&T@ -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 13:38:08)

Imate li kakvih ideja?

animagical -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 14:07:21)

mami cu kupiti one malo dublje desertne tanjire, kao za kolace s agdom, npr za tufahije i sl, jer su joj unuci polupali dvije iz kompleta i dali mi ideju[sm=smiley36.gif] i ono standardno kao i za sveki, kafu, bombonjeru i sl

za sveki stvarno ne znam[sm=smiley13.gif] kontam jel glupo da joj kupim neki fin fen, znam da joj je pregorio njen skoro?

muzu kosulju, jer mu ionako uvijek treba dosta za posla, ja peglam jednom u 10 dana po kamaru...

djetetu nesto da obuce i igracku

sestri neki poklon set, tipa gel za tusiranje, piling, saso mange

zetu isto to, samo musko i bez pilinga

sestricu igracku i pare

mom ocu i svekru vjerovatno po jednu od onih polo majica, koje obojica vole i stalno nose...

nisu neki specijalno aman jarabi pokloni,ali mogu a bajram, i jeste fol da se poklanja toliko bliskim ljudima da mozes da im poneses neke sasvim licne sitnice

veeseelaa -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 14:16:11)

ja se sada fokusira na hedije bratu i snahu za babine
očekujemo prinovu svaki dan, na Bajramske poklone nekako nisam ni mislila
al biiće i toga, naravno

mm će djeci bratovoj dati bajramluk, koliko vi novca djeci bližnjih dajete za bajramluk? mi po 50 KM
ja kao tetka kupim neke odjevne predmete

sabinos -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 14:17:51)

de bona fen je super poklon,pogotovo ako znas da joj treba...mi cemo sebi ove godine za Bajram pokloniti ulaganje u popravku auta.stvarno moramo.za poklone ako ostane pare dobro ce biti [sm=smiley36.gif]

Precious -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 14:22:51)

Blago vama [sm=smiley1.gif]
ja svojima necu ni otici, daleko su a ja ne smijem putovat. Da idem, kupila bih nesto tradicionalno, kako vec neko rece, kafa, kocka, keks, i sl. A mami onda nesto za obuc a tati neki alat, voli to. Seki bi parfem a burazu igracku, jer je mladji od mene 20 godina :)

veeseelaa -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 14:25:51)

ako im ne možeš otići obraduj ih sa nekom upalticom i reci da je to za njih od tebe za Bajram [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

animagical -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 14:31:39)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

al biiće i toga, naravno

mm će djeci bratovoj dati bajramluk, koliko vi novca djeci bližnjih dajete za bajramluk? mi po 50 KM

kakva hedija bratu,nece on radjati? isto tako dajemo bajramluke djeci...

animagical -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 14:32:48)

IZVORNA PORUKA: sabinos

de bona fen je super poklon,pogotovo ako znas da joj treba...mi cemo sebi ove godine za Bajram pokloniti ulaganje u popravku auta.stvarno moramo.za poklone ako ostane pare dobro ce biti [sm=smiley36.gif]

hajde,nek se zena fenira onda[sm=smiley36.gif] joj i mm i ja imamo te prakticne poklone jedno drugome, neke stvari koje ionako moramo kupiti...nije neka romantika,ali ni bajram nije romanticni praznik,pa hajd moze...

veeseelaa -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 14:36:57)

IZVORNA PORUKA: animagical

al biiće i toga, naravno

kakva hedija bratu,nece on radjati? isto tako dajemo bajramluke djeci...

nisam te shvatila?
ja pored novca kojeg dajem djetetu kad se rodi kupim svim ukućanima poklone + nešto za kuću, deke, posteljinu, neki servis i sl

kad sam se ja porodila moja porodica je donosila poklone meni, mm, djetetu + novac a mnogi su kupovali hediju i mom svekrvu i svekrvi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] malo jeste šega al kao u smislu dobili ste unuče pa eto neki poklončić i za vas[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Precious -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 14:37:37)

ako im ne možeš otići obraduj ih sa nekom upalticom i reci da je to za njih od tebe za Bajram [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mozda ih obradujem novorodjenim unukom za Bajram [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 14:38:30)

e onda nek oni tebi pošalju [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

DM -> RE: Šta pokloniti za Bajram? (10.8.2012 19:18:47)

kad sam se ja porodila moja porodica je donosila poklone meni, mm, djetetu + novac a mnogi su kupovali hediju i mom svekrvu i svekrvi user posted image malo jeste šega al kao u smislu dobili ste unuče pa eto neki poklončić i za vasuser posted image

Da te jednom i ja potpišem

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]