Lulu_
|
IZVORNA PORUKA: neki IZVORNA PORUKA: Bambi09 IZVORNA PORUKA: acudesa Ipak, mislim da je do većih problema došlo zbog onoga što sam navela u prvom postu(varanje, kocka, alkoholizam, fizičko i mentalno zlostavljanje..), ali ja sam i rekla da ovo navedeno nije uredu, ali neke druge stvari ipak... vidis, moj stav je da ni ove stvari se mogu rijesiti... varanje, prvo postaviti pitanje zbog cega je uopste doslo do toga, pitati se zasto je muz otisao drugoj, sta to fali, pa ako je problem u zeni probati to izmjeniti pa ga ponovo navesti da se zaljubi u vas... Sorry Bambi,ali necu se sloziti s tobom u ovom slucaju...Ne pada mi na pamet da trazim problem u sebi,ako me MM prevari...Kod mene i sa mnom on ima SVE,ljubav,paznju prijatelja,oslonca u svakom pogledu,zatim ZENU u svakom pogledu,spremacicu,brizna i dobra sam majka njegovoj/nasoj djeci,sexa ima napretek...Da me prevari,ma ZDRAVO druze moj... Recimo sto se kocke tice,imam poznanike...Ta zena bukvalno TRPI,zasto ne znam ni sama,zbog njegove kocke nemaju u zivotu ama bas nista,sto i on sam priznaje,njihov brak je postao uzas jedan,rade,u dugovima su,dijete je nemam rijeci kakvo...Ma pisala bih ja do sutra o njoj i njenom braku i o tome koliko TRPI,samo mi nije jasno zasto?????????? Moze zivjeti ko pasinica sama sa djetetom,jer se on ne misli mijenjati,zivi kao momak i to je tako otkako su stupili u zajednicu zvanu BRAK... mozda je to kod tebe tako i to je onda super i upravu si ,jer ako te prevari stvarno je kreten.medutim ima zena koje su se zapustile,koje su nadrkane da izvinete 24 sahta na dan,koje su ostrokondze,koje ne trpe sebe a kamoli njega,neuredne i prljave,lose majke...onda u sebi treba potraziti razlog prevare...ima svakakvih brakova,i ne treba se donositi sud o bilo cijem braku jer ne znamo sta se desava izmedju njihova 4 zida
Naomih 27.03.2008 9.41 hm... I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
|