Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Na um mi pade(da nas malo nasmijem), kad je majka od džeke nekom novinaru, u intervjuu, govorila kako se brine za nj-prima puno udaraca u glavu,a on joj odgovorio-ma pusti glavu, nek' su noge čitave
joj zene drage, mi smo stvarno imali srece, prvo nije vidio ruku, pa onda ovaj dol...ruku na srce, valja biti iskren, bice puno prigovora na ovu utakmicu...ali momci idemo po taj treci gooo, pa da bude sutra veselo