lavica -> RE: Zasto baš meni (22.3.2008 19:10:46)
|
e drage moje, ja imam puno takvih blamova, al za pocetak cu vam ispricati par tudjih. radila ja u Beogradu u Telekomu (to kad sam bila u braku), bila sam operater, znaci na slusalici, tj. centrali i tu su zvali svi koji imaju problema sa mobilnim telefonima, bla,bla...... zove lik i kaze> ja nemam signala, ne mogu nikoga da dobijem! (sav ljut) onda ja pitam> dobro, izvinite, a odakle zovete? odgovor> pa iz dnevne sobe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pitanje> gospodine, iz kog grada zovete? odgovor> a, to! iz Loznice!!! sledeci kaze, ja ne mogu da se popenjem na internet! - ja kad nisam crkla od smijeha, mozes mislit ne moze da se popenje na internet! onda ja, dobro gospodine, a koji mobilni aparat koristite? odgovor> nokia (cigla) e pazi da se ne popenjes! zamalo da mu kazem! sledeci pitanje korisnika upuceno meni> izvini a koje su ti boje gacice? odgovor> prekid veze sledeci pitanje korisnika> jel se "wap" pise sa dva "p"? moj odgovor: aha, kako da ne! e ne mogu vise da se sjetim,ali izvala je bilo koliko hoces. nemam sad ovdje svesku u koju sam sve to pisala, al moracu da je nadjem!!!!
|
|
|
|