emma.L -> RE: MENUE za krštenje (8.9.2009 12:29:37)
|
ivanak, ne znam koliko si u mogućnosi financijski, ali je puno lakše za toliko broj ljudi ili ići u restoran, ili zvati neki catering. Ali evo ideja, ovako ćemo mi proslaviti prvi rođendan doma za nekih dvadesetak ljudi: Imat ćemo na stolu mezu- sirevi, suho meso, kuhana jaja, pečene crvene paprike, celer salata (celer i vrhnje), francuska salata, pite sirnica i zeljanica. Kasnije smo planirali punjene paprike ili sarmice, pečeno meso i povrće s vrhnjem (carsko povrće pečeno u vrhnju- brzo a super prilog). Na kraju ćemo iznijeti tortu i ružice (koje moja svekrva pravi najbolje na svijetu). Možeš još ubaciti i juhu. To bi ti bilo standardno u BiH, da je svima ok [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Mada, moj muž predlaže da pojednostavimo i dodamo rolovanu teletinu i pohovane palačinke uz mezu i da to bude to- bez glavnog jela i priloga, a bit će toplo i riješili smo odmah serviranje. Mijenjanje tanjira bi mogao biti problem za tako veliki broj ljudi- cijela zbrka, pa sklanjanje sa stola... Eto, bolje ti ne bih znala predložiti za tu kućnu varijantu.
|
|
|
|