minchis -> RE: Krvna slika i Urin (1.10.2013 15:43:55)
|
IZVORNA PORUKA: grozđe Evo i ja uzela svoje nalaze... zeljezo sa 27 spalo na 11 i dalje je u normali.... leukociti u rinu 10-15 , a do sasa bili 1-2 ili 2-3...bas me nesto nervoza spucala....trazila am po netu pise da je i to normalno za trudnocu.... picu brusnicu do kontrole... sta vi mislite? da li ste imale slicno? i ja sam imala oko 15 leukocita i nesto bakterija,isto sam se bila zabrinula, ali doktor nije, jer nisam imala iscjetka neugodnog mirisa niti me pekla mokraca, samo je rekao mnogo mnogo tecnosti, a da mu se javim obavezno ako me bude peklo ili se pojave drugi neugodni simptomi....ali ja sam ga poslusala, pila tako reci na silu tecnost i sve super [sm=bravo.gif] hvala Bogu ne znam za urinarni trakt iako sam eto imala i leukocite i bakterije, ali i dalje radi prevencije pijem ponekad Pancicev caj protiv bakterija, kad se sjetim kupim limuna pa udarim par dana po limunadi (usla sam u 5.mjesec trudnoce) ...procitala sam da bakterije ne vole da im se mijenja kiselost flore pa se pridrzavam toga... znaci jedan dan casu-dvije jogurta, drugi dan caj, treci limunadu, pa onda jedno vrijeme samo vodu i tako bar po 1 l na dan, a nekad i vise (trebalo bi vise, ali meni se ne trazi i ovo se tjeram zbog svoje [sm=duda.gif] ) tako da ne brini, ako se ginekolog nije zabrinuo i dao terapiju, preporucujem ti samo tecnost i opet tecnost i doci ce na svoje :D ipak smo u drugom stanju i ne poznajem trudnicu koja nije imala bar malo leukocita, bakterija, bjelancevina u urinu :) ako se djeluje na vrijeme, nema razloga za brigu [sm=smiley31.gif] puno pozdrava, samo hrabro drage moje [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|