acudesa
|
IZVORNA PORUKA: leli§ i ja pisem na sta sam novac potrosila koji mjesec, na izlaske, na ruckove vani, na namirnice kuci (i to odvojim hranu i higijenske potrepstine), odrzavanje auta, odjeca, i onako jedna svastara. tu pisem ako je nekome bio rodjendan, ako je bila neka godisnjica, ako smo kupili nesto lijevo npr. set posudja, lampu, album za slike ...ma eto ono sto se ne svrstava nigdje. jednostavno mi pomogne da se orijentisem i da znam na sta sma novac potrosila. "stedi se kad se najvise ima. kad se nema, nemas ti od cega ustedjeti" ovo isto moram uvesti ja i mm smo samo jedan mjesec zapisivali na šta trošimo novac, vjerujte da mi je pozlilo od cifre-izlazaka (izgleda malo, ali danas 5, 10, 15 KM, sutra isto-izađe na cifru ), pa smo taj dio dobro srezali a, seka 87, bit će bolje ako Bog da, svi smo mi bili u kriznim momentima u životu, nije nikome sjajno, svakoga nešto zeza u životu, ali iskreno mislim-ma kolika da su primanja treba povesti računa o troškovima
< Poruku je uredio acudesa -- 6.9.2009 16:10:53 >