RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

damma -> RE: Provale nase djece :) (17.5.2013 12:26:31)

juce kad smo bili na dodjeli diploma prica meni uciteljica od h njegovu provalu..

rekla ona njima idu u obilazak pogona za proizvodnju hrane i ostavit ce torbe u kabinetua l bilo bi dobro da ponesu neke manje torbice da stave pare, maramice..
a h ce kaze na to, ja cu ponijet babinu pederusu [sm=sad.gif]

kaze uciteljica kad se nisam onesvijestila..

Lejla Ka -> RE: Provale nase djece :) (17.5.2013 12:34:55)

IZVORNA PORUKA: damma

juce kad smo bili na dodjeli diploma prica meni uciteljica od h njegovu provalu..

rekla ona njima idu u obilazak pogona za proizvodnju hrane i ostavit ce torbe u kabinetua l bilo bi dobro da ponesu neke manje torbice da stave pare, maramice..

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Sami ste krivi [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (17.5.2013 12:58:56)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

klemzi -> RE: Provale nase djece :) (17.5.2013 13:32:38)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ziki -> RE: Provale nase djece :) (17.5.2013 13:55:30)

šta sad uobičajen naziv, još mu recite da je politički koerktno reć gejušu[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (23.5.2013 10:39:00)

Traže seka i bato da im pustim neki crtić i ne znaju mu ime,pa ga zovu epitetima.
I ja kažem ime.
Kaže Kaja bati,pa kako naša glava ne zna da mu je to ime.
Kaže Ibo...ne znam kako......glavo glupaaaaa i lupa se po glavi [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif].

MAMA MA -> RE: Provale nase djece :) (23.5.2013 10:40:49)

IZVORNA PORUKA: jasmin

Traže seka i bato da im pustim neki crtić i ne znaju mu ime,pa ga zovu epitetima.
I ja kažem ime.
Kaže Kaja bati,pa kako naša glava ne zna da mu je to ime.
Kaže Ibo...ne znam kako......glavo glupaaaaa i lupa se po glavi [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif].

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

MAMA MA -> RE: Provale nase djece :) (23.5.2013 10:47:22)

Moj babo ima sat od svog oca, i kroz jednu pricu rekao je F ..."Vidis F, kad ja umrem ostavicu tebi ovaj sat da ga ti das svom unucetu"...I ovaj normala to uzeo zdravo za gotovo pa juce pita dedu onako s vrata cim smo dosli..."Dedo kad ces ti vise umrijet da mi das taj sat pa da i ja imam unuce"...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Suze su nas oblile [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

salmy -> RE: Provale nase djece :) (28.5.2013 11:04:02)

Iznerviran sto ne zeli spavati u vrticu kaze meni:

Teta mene stavi da spavam...a meni se oci nisu same sklopile ovo ti sigurno kazem mama,i nemoj me prekidati kad ja pricam [sm=smiley29.gif]

sirnica -> RE: Provale nase djece :) (28.5.2013 14:14:26)

Donio Dž iz vrtića krunu, stavi je meni na glavu i kaže:"Mama, ti si moja kraljica:" Ja se istopila, odgovaram mu da je on moj princ, grlimo se, mazimo... Mm bi malo ljubomoran i kaže mu da je on i njegov princ, a Dž će na to uvrijeđeno: "Nisam tvoj princ-ja sam muško, a i ti si muško!"[sm=jezicek.gif]

MAMA MA -> RE: Provale nase djece :) (28.5.2013 14:55:19)

IZVORNA PORUKA: salmy

Teta mene stavi da spavam...a meni se oci nisu same sklopile ovo ti sigurno kazem mama,i nemoj me prekidati kad ja pricam [sm=smiley29.gif]

Pa upravu je dijete [sm=smiley36.gif]

MAMA MA -> RE: Provale nase djece :) (28.5.2013 14:55:54)

IZVORNA PORUKA: sirnica

Donio Dž iz vrtića krunu, stavi je meni na glavu i kaže:"Mama, ti si moja kraljica:" Ja se istopila, odgovaram mu da je on moj princ, grlimo se, mazimo... Mm bi malo ljubomoran i kaže mu da je on i njegov princ, a Dž će na to uvrijeđeno: "Nisam tvoj princ-ja sam muško, a i ti si muško!"[sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif]

mala_sa -> RE: Provale nase djece :) (28.5.2013 15:00:10)

IZVORNA PORUKA: sirnica

Oplakah [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

aazra -> RE: Provale nase djece :) (29.5.2013 13:26:56)

Ovaj moj voli da slusa Dubiozu i to onu pjesmu, spot za pjesmu "Kazu"...[sm=smiley29.gif]

Pa onda po kuci odzvanja :ZVaka cisti zube, al' izvaljuje plombe kao i "Mene tjeraju na izbore svake dvije godine..." [sm=sad.gif]

DM -> RE: Provale nase djece :) (29.5.2013 15:34:25)

Traži moje malo čokoladu i to "Č"-tako je to u šiframa...
I ja mu kažem da nemam, a on meni da on voli sve što je čokoladno...
Na moju konstataciju da mene ne voli jer nisam od čokolade, ona meni-ma volim te, oči su ti čokoladne[sm=smiley36.gif](imam smeđe oči)

mnn -> RE: Provale nase djece :) (29.5.2013 20:00:08)

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

haha jesam se nasmijala...juce je alex rekao pedijatrici nakon sto ga je pedijatrica izivcirala sa bezbroj pitanja..dosao do nje i rekao joj kako ste vi dosadni koliko pitanja..boze dragi..haha ja skoro umrla od smjeha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Provale nase djece :) (29.5.2013 20:07:40)

da vam ispricam super provalu laninu [sm=smiley36.gif]
pita je mm juce hoce li jos jednog bracu il seku a ona odgovara da nece. pita je on zasto nece i dodaje kako bi bas fino bilo da ima jos jednu malu seku a ona na to odgovara da mama nece vise da radja. on ce na to kako ce naci drugu mamu da joj rodi bracu il seku a lana ce njemu: naci cemo mi drugog tatu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (29.5.2013 20:32:15)

IZVORNA PORUKA: teacher75

da vam ispricam super provalu laninu [sm=smiley36.gif]
pita je mm juce hoce li jos jednog bracu il seku a ona odgovara da nece. pita je on zasto nece i dodaje kako bi bas fino bilo da ima jos jednu malu seku a ona na to odgovara da mama nece vise da radja. on ce na to kako ce naci drugu mamu da joj rodi bracu il seku a lana ce njemu: naci cemo mi drugog tatu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (29.5.2013 20:33:51)

Moj curetak uči pjesmicu i umjesto strofe...
Allah je stvorio
brda i planine,
Allah je stvorio
pješčane dine.

Ona prvi ok izrecitira,ali ovaj drugi kaže...
prćane dine...
Ja sam tiho oplakala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].

lady_bubamara -> RE: Provale nase djece :) (29.5.2013 20:42:22)

IZVORNA PORUKA: aazra

Ovaj moj voli da slusa Dubiozu i to onu pjesmu, spot za pjesmu "Kazu"...[sm=smiley29.gif]

Pa onda po kuci odzvanja :ZVaka cisti zube, al' izvaljuje plombe kao i "Mene tjeraju na izbore svake dvije godine..." [sm=sad.gif]

[sm=smiley32.gif] [sm=smiley36.gif]

maja78 RR -> RE: Provale nase djece :) (29.5.2013 21:01:41)

IZVORNA PORUKA: mnn

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

haha jesam se nasmijala...juce je alex rekao pedijatrici nakon sto ga je pedijatrica izivcirala sa bezbroj pitanja..dosao do nje i rekao joj kako ste vi dosadni koliko pitanja..boze dragi..haha ja skoro umrla od smjeha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]

amra_sa -> RE: Provale nase djece :) (30.5.2013 0:00:35)

Vidjela danas moja A moj hulahop koji mi stoji i kupi prašinu iza ormara i hoće ona hulahop da ga vrti. Hajd da njoj mm hulahop i ona probala par puta, valjda skontala velik, sjela u onaj krug i plače, suza suzu goni. Pitamo mi nju šta joj je ona šuti, reko jel ti velik hulahop pa zato plačeš, opet šuti, i postavimo mi njoj par pitanja, šta god je pitamo nije to. I pukne meni film, vrisnem na nju šta je više, govori ... Kad će ona nama : Kad ću ja porasti ? Ko biva, ona mala veliki hulahop, treba da poraste za njega ... Al kako je ona to tužno rekla, mi smo oplakali [sm=smiley36.gif]

Cmokvica -> RE: Provale nase djece :) (10.6.2013 8:59:44)

Učili mi slova i ja u svesku zalijepila za svako slovo, sličicu koja s tim slovom počinje. Došli mi do H, i meni naumpadne jedino Horacije. I kažem ja njemu, ovo je slovo H kao Horacije.
Nakon toga, ponavljamo slova od početka, kad smo došli do H, Mak uredno govori: "Ovo je slovo H. H - kao...hmmmm...registracija!!!!!"[sm=sad.gif]

EEDITH -> RE: Provale nase djece :) (10.6.2013 11:08:51)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mogla si i nešto jednostavnije

HAHA -> RE: Provale nase djece :) (10.6.2013 11:15:40)

jutros Harun nešto tipka po telefonu(neki stari)pa se zadeverao pravo,pitam ga šta je,kaže"izgleda da mi uopće nema vibera"[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>