MaminaBeba -> RE: Provale nase djece :) (6.11.2010 12:25:33)
|
Ima li veće radosti na svijetu od dječice. Definitivno najslađa tema na forumu. Ljubite vaše biserčiće, ja jedva čekam da moj biser progovori akoBogda![sm=smiley1.gif] Ja imam brata mlađeg 14 godina, i kad je bio mali, sjedimo mi jedne prilike kući i sad u vrtiću su kazali da mora naučiti abecedu, ja se trudim, crkla od muke da ga naučim, a on: A B C D B A B V... Veze sa vezom nema (4 godine je imao), od neke muke ja da ustanem sa stolice i slučajno da izvinete omakne mi se i ispustim vjetar, a on će sav u čudu: " A seko, Bože sačuvaj, pa ja nisam imao pojma da to žene rade, to se ne smije ššššššššššššššššš!" Sav ozbiljan! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A ja se prošle godine udala, prošlo možda mjesec dana i kući sjede moji roditelji, brat, svekrva svekar zaove, muž i sad moja mama prepričava kako su ona i Rijad (moj brat) popili ćurekotovo ulje, pa im bilo loše, kad Rijad ozbiljan k'o iz topa: "Ma mama mi dala neko ulje i prdi ona, prdim ja!!!"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|