milomoje
|
Doraa, znam kako ti je, ali zaista nemas razloga za brigu zbog svojih zelja i misli... ali moj ti je savjet ohladi od toga hehehh. Naime, ja i mm smo jos od kada smo zajedno kad god bi pricali o djeci, zamisljali smo curicu, cak joj se i ime dalo davno,davno prije.. govorili nasa mala Irmica kad dodje.. a kada sam saznala da sam trudna, pa sve do tog 3D -Ul mi se uvrtilo u glavu da je djecak, znate onaj osjecaj poznat samo trudnicama, ma jeste sigurno, pocela mu se obracati i pricati s njim u muskom rodu, ma ludilo, k'o god me pita znas li sta je, ja kazem ne znam ali znam da ce biti djecak hehehe koja glupost... zamalo pocela kupovati plavo... dok se nismo odlucili iz drugih razloga da odemo na 3D ultrazvuk i usput u cijenu ulazi i odredj spola djeteta, ja sam sve oko sebe ubijedila da je djecak i muza cak...koja zaludjenost, kad na pregleedu babica prvo sto je rekla, cura je ... ja ostala poluotvorenih usta, a mm brze bolje pita, ma jesil ti sigurna da je curica... hahahha, dosla ja kuci odvalila plakati, svaka slika sa ul , svaka odjeca u koju pogledam, hocu da pipnem stomak, podjem tepati, ne ide... ja navikla bebac, on i nikako, da mi dragi Allah oprosti, istina da nije bitno,... ali samo hocu da ti kazem do koje mjere se covjek moze ufurati u nesto i poslije ne mozes se kontrolirat hahha, trebalo mi par dana da se presaltam na ona, u radnji i dan danas, se zalljepim za muske stvari nesvjesno i onda skontam ah.... a eto dragi Bog nam ustvari dao bas ono sto smo odavno i zeljeli, ali covjek prokl.... vazda nesto mijenja... hahah, zato drage moje, Bog nam je dao, molim ga da nam bebu i podari akoBogda... Sretno za nase
|