Tidzi -> RE: Nerviraju li vas vase tetke? (3.9.2009 15:24:25)
|
Mamine sestre, tj. moje tetku su stvarno extra i bolje sigurno ne bih nasla i da sam trazila preko oglasa[sm=smiley36.gif]. Stvarno su kulturne zene, ne petljaju ti se u zivot ni u kom smislu, ako ti mogu pomoc, pomoce ti, ako ne-nece ti ni odmoci. Oceva sestra, je nekako uzdignuta iznad svih. Kako da vam objasnim? Ali mislim da je dovoljno da kazem da ispara nebo nosom. Ona je najbolja, ona ovo, ona ono...uglavnom sve bolje od drugih i to meni pici na zivce i nervirame. Srecom, vidjam je jednom godisnje. Dok od muza tetke vole da pametuju o svemu, u sve da e mjesaju... Da ti pametuju kako ces ti ovo, kako ono, kako oko dijeteta, kako ces namjestiti stan...[sm=hudicek1.gif] Al, ja to puno ne fermam. Na jedno udje na drugo izadje. Samo govorim "ja, ja, tako je" dok su to. Prije me je to fakat nerviralo, ali vec neko vrijeme ne pridajem nikakav znacaj tome. Cak sam pocela i da im u po face saspem da je to meni totalno bez veze sto mi savjetuju i da to nikada ne bih tako napravila, uradila... Onda, ja njih izbacim iz takta! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|