Nega I Ishrana Odojceta (Serbian) - Knjiga u PDF formatu (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

tap3ah -> Nega I Ishrana Odojceta (Serbian) - Knjiga u PDF formatu (31.8.2009 13:18:25)

Knjiga je namenjena svim trudnicama i mamama koje imaju bebu do godinu dana.

Knjigu skinite OVDJE
Šifra za raspakivanje:
www.swtim.org

de_de -> RE: Nega I Ishrana Odojceta (Serbian) - Knjiga u PDF formatu (3.9.2009 15:36:31)

Knjiga je odlicna, upravo je citam.

magnoly -> RE: Nega I Ishrana Odojceta (Serbian) - Knjiga u PDF formatu (19.2.2013 17:37:05)

Pozdrav. Ja sam novi clan. Da li moze neko da postavi ponovo knjigu Nega i ishrana odojceta? Sada ne moze da se skine. Rado bih volela da je imam. Hvala puno.

madam x -> RE: Nega I Ishrana Odojceta (Serbian) - Knjiga u PDF formatu (19.2.2013 22:33:22)

OT...tap3ah...je li tako da je tvoj nick TARZAN ...nedavno smo raspravljali o tome[sm=smiley1.gif]

animagical -> RE: Nega I Ishrana Odojceta (Serbian) - Knjiga u PDF formatu (19.2.2013 22:41:30)

joj zina[sm=jezicek.gif] mislim i mene zanima

madam x -> RE: Nega I Ishrana Odojceta (Serbian) - Knjiga u PDF formatu (19.2.2013 23:05:49)

IZVORNA PORUKA: animagical

Kad je čojek tu, da priupitamo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Crnkica -> RE: Nega I Ishrana Odojceta (Serbian) - Knjiga u PDF formatu (19.2.2013 23:35:13)

IZVORNA PORUKA: zinanina

IZVORNA PORUKA: animagical

Kad je čojek tu, da priupitamo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

žena nije tu,ovaj post je iz 2009. godine

madam x -> RE: Nega I Ishrana Odojceta (Serbian) - Knjiga u PDF formatu (20.2.2013 7:18:05)

Joj, ja tek sad vidim da je stari post. A...ipak je muškarac [sm=smiley1.gif]

magnoly -> RE: Nega I Ishrana Odojceta (Serbian) - Knjiga u PDF formatu (24.2.2013 17:51:37)

Ocigledno da niko nema knjigu ili mozda nisu zainteresovani da je postave[sm=smiley13.gif] Bas mi je sto mi niko nije odgovorio... Pozdrav svima

Stranica: [1]