AminaZana -> RE: Blizanci (29.9.2012 15:18:16)
|
sretna sam jako u kom gradu ti zivis? na Jezeru su nenormalne guzve i ono se stvarno mora nekako rjesavati. hajde, dok je ljeto bilo, mogla su se otvoriti vrata i nije bilo gripe, ali sta ce sada biti kada dodje zima. srecom sam ja zavrsila sa Jezerom. nece me vise vidjeti (ne smijem reci NIKAD) hahaha sto se tice davanja i cascenja, niko na Jezeru ne ocekuje da dobije i fening, po mom misljenju. mene su bas gotivili i ostale u sobi. ljubazni su bili pravo. ali ja sam veliki salabajzer i saljivdzija, pa je mozda i to razlog :P ja mislim da mostarka ima i starije dijete, li je izgleda bas zauzeta oko njih. znam da nesto nije bila OK i sa zdravljem... moja ekipa... hmmm... ma super su... porasli su dosta... nevjerovatno kojom brzinom rastu. u odnosu na moju kcerku, bas su stali na gas sa debljanjem :). samo ovo cekanje tih 40 dana me izludjuje. ja bih njih dvojicu sad u kolica i malu na biciklo i gas do vrela bosne. ali mi jos rano da ih iznosim vani. maleni su jos nekako. uvecer ustajem cesto, pa me to malo nervira, ali hajd, proci ce i to za koji mjesec, valjda... ivanai meni su govorili da mirujem, staaaaaaaaalno, ali ja do zadnjeg dana nisam mirovala. odnosno, kad osjetim da ne mogu vise, malo legnem i opet ustanem cim bude mi bolje... mislim da je to normalno, jer su dvije bebe. a da sam odmarala, ne bih imala velike otoke pred porod. bas sam kompletna otecena bila. za mucnine.. ja sam imala povremene prvih 5 mjeseci, poslije su prestale, ali su pocele glavobolje...
|
|
|
|