AminaZana -> RE: Blizanci (11.9.2012 11:41:15)
|
tako i trebas... sretna je. nema nekih inicidenata, jedino uvecer, kada se njih dvojica kupaju i kada se njoj najmanje pridaje paznje, odnosno, kada i mm i svekrva i mama se brinu o njih dvoje, tada pocinje da je nesta boli, da tersa i krevelji se dok mi i zadnji zivac ne pukne... dodje mi da je ispalim na mars, pa onda skontam da je to normalna reakcija valjda... malo su je i majke/nane upustile. ne malo, nego strahovito, tako da jedva cekam da se bas skroz pridignem i da prodje ovaj mjesec. od 1.10. Zana krece ponovo u vrtic, radi predskolskog odgoja, mama ponovo pocinje raditi i svekrva valjda nece dolaziti vise. a i imacu tetu, koja ce mi pomagati oko svega u kuci. jeste nju sada briga, ali reakcija ce neka biti. sad, kako sam ja zamisljala, super je. jedino sto svi dramatizuju oko te ljubomore. najbolje ce biti kada ostanemo sami i kada pocnemo hodati vani. tada ce se i njoj zivot vratiti u normalu i naviknuti ce se da vise nije sama... vjerovatno ce izaci do kraja sedmice, pa ce nam javiti kako je...
|
|
|
|